Antena Meniu Search
x

Alexandru, bărbatul împușcat mortal de polițiști, a intrat cu mașina în gardul Guvernului, acum 4 ani

Alexandru, bărbatul împușcat mortal de polițiști, a intrat cu mașina în gardul Guvernului, acum 4 ani. Miercuri de dimineață a atacat paznicul unui hotel, apoi polițiștii chemați să îl liniștească.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.04.2020, 12:09

  • Doar în chiloți, Alexandru a rănit un polițist, înainte să fie împușcat.
  • A murit la spital, din cauza rănilor provocate de gloanțe.

Alexandru Găzdac, un bărbat de 38 de ani din București, a fost împușcat mortal miercuri de dimineață în jurul orei 4, într-un hotel din București, acolo unde a atacat un paznic. Doar în chiloți, Alexandru a făcut scandal pe holuri și cu mai multe foarfece în mâini a atacat paznicul venit să-l calmeze.

Paznicul a chemat poliția, iar Alexandru i-a atacat și pe agenți, rănindu-l pe unul dintre ei. Atunci s-au tras mai multe focuri de armă, inclusiv în pieptul agresorului.

Acesta a devenit cunoscut în ianuarie 2016, după ce a intrat cu mașina în gardul Guvernului: "Am transmis un mesaj pozitiv prin care sper ca oamenii să înţeleagă că cu cât se vor ajuta mai mult între ei cu atât îşi vor face lor bine. Dacă ne ajutăm între noi suntem o echipă şi lucrăm mai bine", a spus atunci Alexandru.

La acel moment, el a declarat că a vrut să arate că un incident terorist poate avea loc şi în România, fiindu-i deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. 

Conform unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1, el fusese obligat să urmeze tratament psihiatric provizoriu până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. 

Citește și Primul medic mort de coronavirus în România Bărbatul în chiloți împușcat de polițiști într-un hotel din București a murit la spital

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Alexandru, bărbatul împușcat mortal de polițiști, a intrat cu mașina în gardul Guvernului, acum 4 ani