Meniu
Search
x

Şofer român găsit beat la volanul camionului. Bărbatul parcase fix într-o staţie de autobuz din Austria

Un şofer român a fost prins mort de beat la volanul camionului, în Austria. Se pare că oamenii legii au fost anunţaţi că acesta parcase TIR-ul într-o staţie de autobuz. Polițiștii i-au luat permisul pe loc şi nu l-au mai lăsat să îşi continue drumul.

De Redactia Observator la 08.06.2021, 15:03

Incidentul a avut loc pe data de 6 iunie 2021, în jurul orei 3:45. Atunci, a fost efectuat un apel de urgență prin care se anunța prezența unui camion cu remorcă care era parcat pe şoseaua L1057 din Austria. Când poliţia a sosit la faţa locului a fost găsit un TIR parcat într-o stație de autobuz chiar lângă drumul principal.

Poliţiştii au decis să facă investigaţii suplimentare

Remorca camionului ieşea în jur de un metru și jumătate în drum și nici nu era luminată corespunzător. Drept urmare, oamenii legii au decis verificarea maşinii. Șoferul român, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit dormind pe scaunul șoferului. Un test pentru depistarea alcoolului a fost efectuat imediat, acesta având un rezultat de 2,34 la mie.

Permisul de conducere al bărbatului a fost reţinut provizoriu și i-a fost interzis să îşi continue mai departe drumul, potrivit publicației Regionews.at.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Şofer român găsit beat la volanul camionului. Bărbatul parcase fix într-o staţie de autobuz din Austria