Antena Meniu Search
x

Şofer român de TIR dat dispărut şi căutat de patron, în Olanda, găsit în arestul poliţiei din Rotterdam

Un şofer român de TIR a fost dat dispărut şi căutat de patron, în Olanda, apoi a fost găsit în arestul poliţiei din Rotterdam.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.02.2020, 09:24

Şofer român de TIR
Şofer român de TIR dat dispărut şi căutat de patron, în Olanda, găsit în arestul poliţiei din Rotterdam - Facebook

Un şofer român de TIR a fost dat dispărut şi căutat de patron, în Olanda, apoi a fost găsit în arestul poliţiei din Rotterdam.

Patronul unui camion românesc şi-a căutat aproape două zile şoferul, pe care-l ştia în drum spre Marea Britanie. Patronul a descoperit însă că TIR-ul lui era undeva prin Olanda, în apropiere de Rotterdam.

"Apel #URGENT catre voluntarii din Olanda !! URGENT!!! Cineva care aseară a fost in port ROTERDAM?? Nu reușesc sa dau de șofer. Atașez poza cu camionul, numărul : CJ13FCZ, poate l-a văzut cineva! Orice INFO ma poate ajuta!!! Mulțumesc", a scris patronul pe Facebook, pe un grup al camionagiilor şi românilor din Europa.

După mai bine de 24 de ore, bărbatul a revenit la postarea iniţială şi a anunţat că l-a găsit pe şofer: "#REZOLVAT #Confirmat de catre politia portuara Rottetdam #soferul este retinut pentru trafic de persoane #multumim tuturor pentru implicare si ajutor."

Pe acelaşi subiect

Şoferul avea migranţi în camion, în momentul în care trebuia să se îmbarce pe ferryboat pentru traversarea spre Anglia.

"Șoferul a fost găsit cu ajutorul grupului Voluntari în Europa. Am avut doi voluntari care au periat zona. Și un alt voluntar care lucrează în port in Rotterdam,care ne-a informat că a văzut un camion asemănător înconjurat de poliție în port pe la ora 22

Am comunicat datele firmei,care a revenit cu un telefon la poliția portuară și i s-a comunicat că este reținut pentru că avea 5 imigranți in remorca.", ne-a spus unul dintre cei care fac parte din rupul Voluntari în Europa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Şofer român de TIR dat dispărut şi căutat de patron, în Olanda, găsit în arestul poliţiei din Rotterdam