Antena Meniu Search
x

Un şofer de TIR va juca în Europa League, la fosta echipă a lui Cosmin Contra. Valorează 6 mil. €

Un şofer de TIR va juca în Europa League, la fosta echipă a lui Cosmin Contra. Valorează 6 mil. €, bani pe care i-a plătit pentru el Getafe. Eric Gallego are 32 de ani şi doar de un an şi jumătate de fotbalist profesionist.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.07.2019, 08:54

Un şofer de TIR va juca în Europa League, la fosta echipă a lui Cosmin Contra. Valorează 6 mil. €, bani pe care i-a plătit pentru el Getafe. Enric Gallego are 32 de ani şi doar de un an şi jumătate de fotbalist profesionist.

Enric Gallego a lucrat în trecut ca șofer de camion, constructor și instalator de aer condiționat şi juca fotbal în ligile de amatori din Catalunia. 

Gallego a semnat primul lui contract de profesionist abia anul trecut, când a ajuns în liga a doua iberică, la Extremadura. Avea 31 de ani şi 11 luni, condusese camioane de mare tonaj, camionete de coletărie, instalase maşini de aer condiţionat, lucrase ca zidar.

Nu a stat mult în liga a doua şi după doar 4 luni a ajuns în Primera, la Huesca. Iar după ce echipa a retrogradat, Getafe, fosta echipă la care a jucat şi pe care a antrenat-o Cosmin Contra, a plătit clauza de reziliere, 6 milioane de euro, iar Enric va juca direct în grupele Europa League. 

"Foarte multe persoane au jucat fotbal la un nivel foarte ridicat în tinerețe, iar apoi, din diferite motive, nu au mai atins niciodată nivelul la care sperau să ajungă.", a spus Gallego.

"Eu m-am antrenat mereu la fel, am jucat în aceeași ligă timp de multe sezoane, dar la un moment dat am primit o oportunitate și am profitat de ea din plin. Dacă mi s-a întâmplat mie, e clar că se poate întâmpla oricui, poate fi o lecție și sper să îi motiveze și pe alții. Trebuie să continue să muncească și să lupte pentru ce își doresc.", a mai adăugat fotbalistul spaniol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un şofer de TIR va juca în Europa League, la fosta echipă a lui Cosmin Contra. Valorează 6 mil. €