Antena Meniu Search
x

Un şofer Uber, acuzat de hărţuire sexuală, de către o clientă băută! Bărbatul a fost la un pas de închisoare

Un şofer Uber din Marea Britanie a fost acuzat de hărţuire sexuală, de către o clientă, care a susţinat în faţa oamenilor legii că bărbatul i-a făcut avansuri.

Un şofer Uber din Marea Britanie a fost acuzat de hărţuire sexuală, de către o clientă, care a susţinat în faţa oamenilor legii că bărbatul a încercat să profite de ea, în momentul în care a adormit pe bancheta din spate a maşinii. 

Femeia în vârstă de 22 de ani a depus o plângere, în care a susținut că după ce a adormit în timpul cursei, bărbatul a trecut pe bancheta din spate, lângă ea, a sărutat-o pe gât și a încercat să-i ridice fusta, potrivit metro.co.uk.

În ciuda acuzaţiilor, şoferul nu a primit nicio pedeapsă, după ce a declarat în fața anchetatorilor că femeia a devenit extrem de nervoasă după ce șoferul ar fi strănutat pe telefonul ei mobil și i-a refuzat avansurile sexuale.

Cu un scenariu total diferit, șoferul Uber le-a povestit anchetatorilor că femeia consumase băuturi alcoolice înainte, iar când au ajuns în fața casei, acesta s-a repezit pe scaunul din față și a început să-l îmbrățișeze. El a împins-o și i-a cerut să iasă din mașină, lucru ce a enervat-o la culme.

”Vei plăti!”, i-a spus femeia șoferului, înainte de a coborî din mașină.

După ce clienta a depus plângere la poliție, bărbatului i-a fost suspedat dreptul de a mai lucra pentru Uber și a fost reținut pentru o săptămână. În cele din urmă, toate acuzațiile s-au dovedit a fi false.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Un şofer Uber, acuzat de hărţuire sexuală, de către o clientă băută! Bărbatul a fost la un pas de închisoare