Antena Meniu Search
x

Un şofer Uber a plonjat cu clienţii în mare, după ce aplicaţia l-ar fi rutat greşit, în sudul Franței

Doi londonezi au fost în pericol de înec, după ce un şofer Uber a plonjat cu taxiul în mare, în timp ce îi transporta spre muncă. Şoferul spune că a avut încredere în ruta arătată de aplicaţie şi nu s-a mai asigurat să vadă dacă este şosea unde virează.

Doi londonezi au fost în pericol de înec, după ce un şofer Uber a plonjat cu taxiul în mare, în timp ce îi transporta spre muncă.

Şoferul spune că a avut încredere în ruta arătată de aplicaţie şi nu s-a mai asigurat să vadă dacă este şosea unde virează. Autorităţile cred, însă, că a fost pur şi simplu neatent.

Astfel, pasagerii Nick Christoforou, în vârstă de 31 de ani, și Sophia Toon, în vârstă de 23 de ani, au fost forțați să înoate pentru viața lor.

Incidentul a avut loc la Cannes, Franța. În ciuda incidentului șocant, pasagerii au plătit cursa, sumă care le-a fost returnată ulterior.

Masina s-a scufundat la 10 kilometri de Port Pierre Canto, lângă un port de agrement pentru 500 de iahturi din oraș.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că mașina s-a scufundat încet, lăsând timp pentru ocupanți să iasă afară în siguranță.

Șoferului implicat i-a fost retras dreptul de a mai folosi aplicaţia Uber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un şofer Uber a plonjat cu clienţii în mare, după ce aplicaţia l-ar fi rutat greşit, în sudul Franței