Antena Meniu Search
x

Video Soldați ruși cocoțați pe turela unui blindat, aruncați în aer de explozia unei mine, lângă Popasna

Un vehicul blindat de infanterie de tipul BMD-2, aparținând armatei ruse, a avut ghinionul de a trece peste o mină antitanc amplasată de Brigada Ucraineană 80 de Asalt. S-a întâmplat în apropiere de Popasna, acolo unde rușii luptă de zile întregi pentru a încercui orașul strategic Severodonețk.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 18:00

Soldați aruncați în aer de explozia unei mine, lângă Popasna
Soldați ruși cocoțați pe turela unui blindat, aruncați în aer de explozia unei mine, lângă Popasna - Twitter / Ukraine Weapons Tracker

Imaginile, filmate cu o dronă de supraveghere, surprind momentul în care trei mașini de luptă BMD-2 traversează o intersecție de drumuri rurale. Un vehicul blindat, însă, nimerește fix peste o mină antitanc și sare în aer. Alături de el, și doi soldați ce au avut neinspirația de a sta pe turelă chiar în timpul deflagrației. Nu este clar dacă echipajul vehicului blindat de infanterie a supraviețuit exploziei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vladimir Putin vrea să cucerească întregul Donbas până la 1 iulie

Pe acelaşi subiect

Luptele aprige continuă în regiunea Donbas din estul Ucrainei, fiind raportate bombardamente constante în mai multe zone și intensificarea bătăliei pentru orașul-cheie Severodoneţk, considerat noul Mariupol. Intensificarea atacurilor vine în timp ce ministrul de Externe al Rusiei a spus că îndepărtarea armatei ucrainene din Donețk și Lugansk este o prioritate pentru Moscova.

Preşedintele rus Vladimir Putin ar fi dat termen armatei ruse să ajungă la graniţele administrative ale regiunii Lugansk la 1 iunie şi la cele ale regiunii Doneţk până la 1 iulie, astfel încât în prima zi a lunii iulie să fie cucerit întregul bazin carbonifer Donbas, în estul Ucrainei, relatează marţi agenţia de presă Unian, citând serviciile de informaţii ucrainene, potrivit Agerpres.

Planurile Kremlinului prevăd la început cucerirea întregii regiuni Lugansk, au declarat surse din serviciile secrete ucrainene pentru postul de televiziune 24 Kanal.

Având în vedere că situaţia este mult mai dificilă pentru invadatori în regiunea Doneţk, pentru ocuparea acesteia le-a fost alocată o perioadă mai mare de timp, până la 1 iulie, şi trupele ruse agresoare au renunţat să cucerească concomitent întreaga zonă a Donbasului (din care fac parte regiunile Lugansk şi Doneţk), susţin respectivele surse din serviciile de informaţii ucrainene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Soldați ruși cocoțați pe turela unui blindat, aruncați în aer de explozia unei mine, lângă Popasna