Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soldații ruși care şi-au încheiat manevrele militare în Crimeea se întorc la cazărmi. VIDEO

Ministerul Apărării din Rusia a anunţat miercuri că unităţile care şi-au încheiat manevrele militare în peninsula ucraineană Crimeea, anexată de Moscova în 2014, se întorc în cazărmile în care sunt încartiruite cu titlu permanent, transmite EFE.

de Redactia Observator

la 16.02.2022 , 10:28

Soldații ruși care şi-au încheiat manevrele militare în Crimeea se întorc la cazărmi. VIDEO
Soldații ruși care şi-au încheiat manevrele militare în Crimeea se întorc la cazărmi. VIDEO - Facebook

"Unităţile din districtul militar Sud care şi-au încheiat participarea la exerciţiile tactice în poligoane din peninsula Crimeea se îndreaptă cu trenul către locurile de încartiruire permanentă", a informat Ministerul Apărării rus într-un comunicat, scrie Agerpres.

Totodată, potrivit Reuters, ministerul rus a publicat un video cu o coloană de echipament militar rusesc şi de trupe care părăsesc Crimeea.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe de altă parte, ministrul apărării ucrainean Oleksii Reznikov a declarat miercuri că ultimele evaluări privind ameninţările nu conţin "nimic neaşteptat" şi sunt concordante cu opiniile anterioare, transmite Reuters.

Într-o intervenţie televizată, Reznikov a afirmat că forţele armate ucrainene continuau manevrele militare la nivel naţional, la care urmează să ia parte şi ataşatul militar al Belarusului, stat vecin aliat al Rusiei, dar care a dat asigurări Kievului că, dinspre teritoriul său, nu există niciun fel de ameninţare militară. Reznikov a mai spus că va participa joi la o "reuniune virtuală" cu miniştrii apărării ai ţărilor NATO. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Soldații ruși care şi-au încheiat manevrele militare în Crimeea se întorc la cazărmi. VIDEO