Antena Meniu Search
x

Sonia a fost ucisă de fostul iubit, după ce a zărit-o ţinându-se de mână cu noua ei cucerire. Italianca de 29 de ani a fost înjunghiată de 20 de ori chiar în faţa actualului partener

O femeie din Italia a fost ucisă de fostul iubit, după ce bărbatul a zărit-o ţinîndu-se de mână cu noua ei cucerire.

de Monica Palade

la 03.02.2021, 19:28

Sonia a fost ucisă de fostul iubit, după ce a zărit-o ţinându-se de mână cu noua ei cucerire. Italianca de 29 de ani a fost înjunghiată de 20 de ori chiar în faţa actualului partener - Facebook
  • A încercat o viaţă nouă
  • Vânătoare de 12 ore

Sonia Di Maggio, 29 de ani, a fost înjunghiată de 20 de ori chiar în faţa actualului său partener. Cei doi au fost surprinşi de bărbat în timp ce se îndreptau spre supermarket.

Incidentul a avut loc în oraşul Minervino di Lecce, în sud-estul peninsulei Salento. Bărbatul „a tras-o de gât pe femeie şi a început să o înjunghie”, susţine actualul ei iubit, Francesco Damiano.

A încercat o viaţă nouă

„Sonia m-a protejat, a încercat să-l facă să-și dea seama că nu am nimic de-a face cu asta, că este o problemă între ei doi”, a declarat tânărul de 29 de ani pentru Corriere del Mezzogiorno.

„Am țipat după ajutor, am încercat să-l opresc, dar nu am putut face nimic”.

Cuplul, care se cunoștea de aproximativ un an, s-a mutat recent în micul oraș din regiunea Puglia, la aproximativ 350 km de Napoli.

Fostul iubit al Soniei, Salvatore Carfora, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat de polițiști sub suspiciunea de crimă, după atacul brutal de luni seara.

Vânătoare de 12 ore

Presupusul criminal, originar din Torre Annunziata, în provincia Napoli, a fost reținut, după o vânătoare de 12 ore. El a recunoscut că a comis crima.

„Am încercat să cer ajutor, dar nu era nimeni acolo, atunci am ţipat şi cineva a v enit. Dar fugise şi ea era la pământ”, mai povesteşte Damiano.

Se pare că în timpul relaţiei de cinci ani, fostul iubit nu îi permitea tinerei să muncească, ca să nu cunoască şi alţi bărbaţi. În toţi aceşti ani, femeia a fost şi agresată fizic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Sonia a fost ucisă de fostul iubit, după ce a zărit-o ţinându-se de mână cu noua ei cucerire. Italianca de 29 de ani a fost înjunghiată de 20 de ori chiar în faţa actualului partener