Antena Meniu Search
x

Ultimele postări sfâșietoare ale părinților ucişi cu sânge rece în casa din Anglia. Patru copilaşi au rămas orfani: ''Zburați cât mai sus împreună''

Doi soți, părinți a patru copii, au fost găsiți morți în casa lor. Acum, ies la iveală ultimele postări absolut emoţionante pe care cei doi le-au făcut înainte să moară. Cadavrele lui Josh Bashford, în vârstă de 33 de ani, și al soției Chloe, în vârstă de 30 de ani, au fost găsite în casa lor din Newhaven,  lângă Lewes, la scurt timp după ora 19:00, vineri. Un bărbat, Derek Martin, în vârstă de 64 de ani, a fost ulterior acuzat de uciderea cuplului.

de Redactia Observator

la 12.06.2023, 16:45

Părinţii au fost ucişi în propria casă de un bărbat pe care îl cunoşteau
Părinţii au fost ucişi în propria casă de un bărbat pe care îl cunoşteau - Faceboo; Poliţie

Destine frânte mult prea devreme. Părinţii au fost ucişi în propria casă, lăsând în urmă patru copilaşi orfani. Aceşia şi-au exprimat dragostea imensă faţă de copiil lor în ultimele postări tragice de pe rețelele de socializare. Acum, familiile lor cu inimile frânte promit că îi vor crește pe cei patru micuţi, notează Daily Mail.  

Poliția spune că bărbatul acuzat de crimă era cunoscut de Josh și Chloe, deși natura relației lor nu a fost încă dezvăluită. Acum, postările finale tragice ale părinților au intrat iar în centrul atenţiei, dezvăluind profunzimea devotamentului lor față de copiii lor. Postând o serie de fotografii cu fiica ei pe Instagram, Chloe s-a descris drept ''norocoasă''. Cu două săptămâni înainte de asta, ea a împărtășit un alt set de fotografii cu fiul ei.

De asemenea, în ultima postare pe Facebook a lui Josh erau două fotografii cu fiica lui, la 10 ani una de cealaltă. Foarte mândru de ea, acesta a scris: ''Au zburat 10 ani!''. Conturile de pe rețelele de socializare ale ambilor părinți sunt pline cu fotografii cu micuţii, iar familiile lor au jurat că îi vor crește pe copii cu aceeaşi dragoste. 

Familia îndurerată promite să aibă grijă de copiii rămaşi în urmă

Pe acelaşi subiect

Nepoata lui Chloe, Kayleigh Last, a scris: ''Mătușa și unchiul meu. Nu există cuvinte în acest moment care să descrie cât de mult îmi va fi dor de voi amândoi. Chloe, ai fost mătușa mea și cea mai bună prietenă. Josh ai fost cel mai amuzant bărbat, sunt atât de bucuroasă că am putut să-mi sun unchiul. Împreună ați fost cel mai frumos cuplu și ați făcut cei mai frumoși copii. Promit că voi face tot ce pot pentru a avea grijă de cei 4 micuţi frumoși. Zburați cât mai sus împreună până când ne întâlni din nou''.

Cealaltă nepoată a ei, Georgie, a adăugat: ''Cuvintele nu pot să explice durerea pe care o simțim cu toții în acest moment. Niciodată nu ne-am gândit că vom experimenta o astfel de durere. Cea mai amuzantă și iubitoare pereche, v-ați iubit atât de mult încât a fost uimitor să văd cum arată dragostea adevărată. Ați fost cei mai uimitori părinți ai 4 copii frumoși, inteligenți. Cu toții vom face totul pentru a ne asigura că sunt susținuți, iubiți și îngrijiți. Toți te iubim atât de mult, pentru totdeauna și mereu în inimile noastre.''

Fratele mai mare al lui Chloe, Stephen Glenn, a apelat și el la rețelele de socializare pentru a aduce un omagiu mamei și tatălui a patru copii. El a scris: ''Nu sunt sigur cum să procesăm această durere și sentiment de gol în inimile noastre, avem lacrimi în ochi, dar pentru moment trebuie, din păcate, să ne luăm rămas bun de la surioara noastră și de la soțul ei. Tu ai fost și vei fi mereu surioara noastră mai mică, ne va fi dor de tine și vei fi pentru totdeauna în gândurile și rugăciunile noastre. Odihneşte-te în pace!''.

Poliţia a declarat că Martin din Moulsecoomb Way, Brighton, a fost arestat în legătură cu incidentul, la scurt timp după ce trupurile lor au fost găsite și a fost acuzat de două capete de acuzare de crimă. Acesta a fost arestat preventiv și urmează să se prezinte în fața Curții de Magistrați din Brighton.

O autopsie este programată săptămâna viitoare, iar oamenii legii au anunțat că nu vor dezvălui alte detalii între timp. Inspectorul șef detectiv a afirmat: ''Gândurile noastre rămân la familiile celor două victime în acest moment extrem de dificil. În timp ce munca noastră de stabilire a circumstanțelor exacte a ceea ce s-a întâmplat este în desfășurare, nu căutăm pe nimeni altcineva în legătură cu această problemă''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Ultimele postări sfâșietoare ale părinților ucişi cu sânge rece în casa din Anglia. Patru copilaşi au rămas orfani: ''Zburați cât mai sus împreună''