Antena Meniu Search
x

Foto Soţia unui politician din Ucraina, apariţie îndrăzneaţă în Playboy, după luni de recuperare. Fosta prezentatoare a fost la un pas de moarte

Soția unui politician ucrainean care a supraviețuit unei suspecte tentative de asasinat este acum fața primei ediții Playboy tipărită în țară de la izbucnirea războiului în Ucraina.

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 11:23

Iryna Bilotserkovets și-a pierdut un ochi și a suferit mai multe operații de reconstrucție după ce a fost rănită într-un atac armat în timp ce călătorea cu copiii ei în Kiev, în primele zile ale războiului din Ucraina, relatează Daily Mail.

Prezentatoarea de televiziune nu știe dacă a fost ținta atacului, în calitate de soție a unui consilier al primarului din Kiev, sau dacă a fost prinsă întâmplător în schimbul de focuri. Totuși, atacul a fost atribuit forțelor pro-ruse și de atunci, ea a apărut ca un simbol al rezistenței ucrainene.

Iryna a fost împuşcată în primele zile de la izbucnirea războului în timp ce conducea spre casă

Iryna a fost tratată la un spital din Berlin. Vorbind cu revista despre prima dată când s-a văzut într-o oglindă după tratament, ea a spus: „Îmi lipsea un ochi, tuburile ieşeau de peste tot, părul era ras după operație. Cusături, cicatrici, răni peste tot; Eram precum monstrul lui Frankenstein. Maxilarul mi se sfărâmase, ca o crenguță. Nu mai am o față frumoasă, dar restul corpului meu este frumos”.

Acum lucrează cu forțele culturale ale Ucrainei pentru a organiza evenimente pentru trupe. Iryna Bilotserkovets conducea spre casă printr-un cartier bogat din Kiev împreună cu cei trei copii ai săi când a fost lovită de gloanțe. A trebuit să fie supusă la patru operații și a rămas cu un ochi lipsă, maxilar rupt și cicatrici pe corp. Ea a adăugat: „Nu era vorba de a-mi păstra frumusețea, era întrebarea dacă voi trăi sau nu. Medicii din Ucraina au spus că probabil că voi muri. Nu am fost de acord.”

De când Rusia și-a lansat invazia anul trecut, Playboy Ucraina a produs doar ediții online, această versiune fiind prima tipărită în mai bine de 18 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Soţia unui politician din Ucraina, apariţie îndrăzneaţă în Playboy, după luni de recuperare. Fosta prezentatoare a fost la un pas de moarte