Antena Meniu Search
x

Hotel din Spania, exemplu în vreme de pandemiea

Spania încearcă se îşi refacă economia, după ce ţara a fost grav afectată de pandemia de coronavirus. Cu paşi timizi, turismul încearcă să îţi revină. Un hotel din Spania se clasează acum printre cele mai sigure din ţară, atunci când vine vorba despre o vacanţă. Măsurile de prevenire a virusului sunt respectate cu stricteţe, iar 11 mii de turişti germani sunt deja acolo, în cadrul unui program de testare al vacanţelor.

de Redactia Observator

la 20.06.2020, 20:32

Vezi și

Cu toţii visăm la o vacanţă în acesta perioadă. Iar 11.000 de germani se numără printre cei norocoşi, care se bucură deja de relaxare.

Turiştii nemţi fac parte din cadrul unui program de testare al vacanţelor din pandemie şi încearcă să se adapteze la schimbări. După mai bine de trei luni un hotel din Spania şi-a redeschis porţile, însă cu o serie de modificări.

Cu toate că sunt în vacanţă, atmosfera nu mai este deloc ca în trecut. Măsurile nu îi lasă să se relaxeze complet, iarr hotelul a luat decizia de a NU funcţiona la capacitate maximă, tocmai pentru a-i proteja pe oameni.

Pandemia a afectat grav bugetul hotelului. Totuşi reprezentanţii speră ca programul să le redea încredera turiştilor străini de a-l vizita din nou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Hotel din Spania, exemplu în vreme de pandemiea