Antena Meniu Search
x

Special! Lista celor mai scumpe lucruri vândute vreodată

Lucrurile cu adevărat valoroase nu au preţ. Sau nu poţi pune preţ pe ele. Bine, bogaţii lumii pot oricând să contrazică această teorie. Şi de multe ori o fac. Cum altfel decât cumpărând

Vezi și

 Lucrurile cu adevărat valoroase nu au preţ. Sau nu poţi pune preţ pe ele. Bine, bogaţii lumii pot oricând să contrazică această teorie. Şi de multe ori o fac. Cum altfel decât cumpărând. Fie că e vorba de un palat plutitor, o pereche de pantofi sau un telefon, nu se sfiesc să scoată din buzunar sume fabuloase. Iată o listă a unora dintre cele mai scumpe lucruri vândute vreodată.

Cea mai scumpă maşină din lume nu este niciun bolid de ultimă generaţie. Ci o maşină clasică. Un Ferarri din 1963, considerat Mona Lisa maşinilor sport. Actualul proprietar este necunoscut publicului, pentru că tranzacţia a fost una privată. Însă preţul plătit pentru bijuteria clasică este cât se poate de cunoscut. 52 de milioane de dolari.

Un diamant negru de 26 de karate în locul butonului. Alte 600 de diamante de mici dimensiuni încrustate pe o carcasă de aur. Şi un ecran de safir Sunt componentele celui mai scump telefon inteligent din lume. Dacă preţurile actualelor telefoane inteligente vi se par mari, atunci acesta este de-a dreptul ridicol. 16 milioane 500 de mii de dolari, bani plătiţi de un afacerist chinez pentru dispozitivul unic în lume.

Burgerii sunt în general simbolul fastfood-ului. Adică ieftin şi săţios. Nu este şi cazul unui astfel de preparat care s-a vândut cu. 332 de mii de dolari. Suficient să cumperi un restaurant fast food. Preţul este justiticat însă de modul de preparare. Este primul burger făcut din carne crescută în laborator. Un om de ştiinţă olandez l-a creat şi a folosit celule stem.

Nimic nu spune că ai lumea la picioare cum o face o pereche de pantofi de 2 milioane de dolari. Şi există 14.000 de motive pentru care aceşti pantofi costă atât. Câte unul pentru fiecare diamant încrustat. Pantofii fac parte din garderoba lui Nick Cannon, fostul soţ al Mariahei Carey şi au fost creaţi de unul dintre cei mai căutaţi designeri de la Hollywood.

140 de milioane de euro. Atât costă cel mai scump obiect vândt pe internet. Este vorba despre un yacht de lux vândut pe site-ul american Ebay. Cumpărătorul a ales să rămână anonim. Yachtul nu avea însă cum să rămână necunoscut. Are propriul heliport, zece apartamente de lux şi 8 camere pentru oaspeţi. La acestea se adaugă o sală de recepţii. un cinema o sală de fitness şi un birou spaţios.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Special! Lista celor mai scumpe lucruri vândute vreodată