Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Machiaj bun pentru o zi de vară

Toate aşteptăm să vină vara, să mergem la plajă şi să ne bronzăm frumos, dar tot avem o nemulţumire! Machiajul! Ba nu ţine, pentru că e cald, ba culorile sunt prea închise şi nu ne reliefează bronzul

de Redactia Observator

la 14.05.2015 , 20:50

Toate aşteptăm să vină vara, să mergem la plajă şi să ne bronzăm frumos, dar tot avem o nemulţumire! Machiajul! Ba nu ţine, pentru că e cald, ba culorile sunt prea închise şi nu ne reliefează bronzul

În fine, problemele sunt multiple. Dar, dacă ne gândim bine, pot fi foarte uşor rezolvate. Cu o condiţie: să ştim cum să ne facem un machiaj în armonie cu pielea aurită de soare. 

Începeţi prin a aplica pe pleoape un fard-cremă bej-metalizat, pe post de primer. Întindeţi-l bine cu degetul, până sub sprâncene. Coloraţi-vă pleoapele superioare cu un roz-închis prăfuit. Desigur, sidefat. Luminaţi colţul interior al ochilor cu un fard sidefat în culoarea vaniliei. Creaţi senzaţia de profunzime cu un maro-închis sidefat. Pentru a nu fi prea strident, aplicaţi-l cu degetul.

Vezi și

Luaţi o pensulă şi difuzaţi. Mai puneţi puţin fard sidefat în culoarea vaniliei pe mijlocul pleoapei. Acum luaţi o mascara pentru volum şi aplicaţi două straturi.

Treceţi la machiajul feţei şi începeţi cu un corector. Folosiţi-l sub ochi şi întindeţi-l cu un bureţel. Cu ce rămâne pe bureţel, luminaţi mijlocul frunţii. Peste corector, daţi cu o pudră transparentă. Tot cu bureţelul. Conturaţi-vă faţa cu un maro-mediu, cremos. Nu exageraţi. Pe pomeţi, daţi-vă cu un blush roz-deschis.

Luminaţi zona de deasupra pomeţilor cu un fard crem sidefat. Aplicaţi-l şi deasupra sprâncenelor, dar şi pe nas. Luminaţi încă o dată zona de deasupra pomeţilor, de data aceasta cu un pigment în culoarea vaniliei.

Reveniţi la ochi şi conturaţi pleoapele inferioare cu acelaşi maro-închis pe care l-aţi folosit pentru a crea senzaţia de profunzime. În colţul ochilor, aplicaţi un strop de pigment în culoarea vaniliei. Daţi un strat de mascara şi pe genele de jos. Eventual conturaţi-vă interiorul pleoapelor cu dermatograf.

Coloraţi-vă buzele cu un dermatograf waterproof roz-închis, foarte intens. Deasupra, folosiţi un ruj-creion, într-un roz puţin mai deschis.

Machiajul luminos pentru o seară de vară este gata. Fără gene false, fără linii de tuş, doar cu multe farduri sclipicioase.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Ştiri externe » SPECIAL! Machiaj bun pentru o zi de vară