Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Machiaj de sculptură

Vreţi să semănaţi cu Beyonce, dar aveţi obrajii prea rotunzi, nici linia maxilarului nu corespunde, iar de forma ochilor, ce să mai vorbim. Cu toate acestea, măcar pentru o seară, v-aţi dori să arătaţi ca vedeta dumneavoastră preferată

de Redactia Observator

la 22.04.2015 , 21:03

Vreţi să semănaţi cu Beyonce, dar aveţi obrajii prea rotunzi, nici linia maxilarului nu corespunde, iar de forma ochilor, ce să mai vorbim. Cu toate acestea, măcar pentru o seară, v-aţi dori să arătaţi ca vedeta dumneavoastră preferată

Cum procedaţi? Învăţaţi să vă faceţi un machiaj de sculptură. Însă reţineţi un lucru: nu ieşiţi aşa în mijlocul zilei, pentru că toată lumea va remarca ce corecţii v-aţi făcut. 

Pregătiţi-vă tenul cu o cremă emolientă, primer şi fond de ten, după care sculptaţi-vă faţa cu ajutorul unui fard-cremă maro-închis. Începeţi cu zona de sub pomeţi. Continuaţi cu fruntea şi tâmplele. Apoi subţiaţi-vă nasul. Aplicaţi fardul şi în colţurile exterioare ale ochilor. Îngustaţi-vă bărbia şi umbriţi linia maxilarului, pentru a avea o faţă perfect ovală.

Vezi și

Luaţi un fard iluminator şi aplicaţi-l pe frunte, pe linia nasului, în zona de sub sprâncene. Desigur, şi sub ochi. Daţi şi deasupra liniei maxilarului. Şi pe bărbie. Nu uitaţi de buza superioară. Merge chiar şi pe pleoapele superioare.

Periaţi-vă sprâncenele şi definiţi-le forma cu ajutorul unui fard cât mai apropiat de culoarea părului dumneavoastră. Acoperiţi-vă pleoapele superioare cu un fard mat, maro-închis. Peste care daţi cu un fard crem metalizat Bineînţeles, nu trebuie să se vadă liniile de demarcaţie dintre culori. Cu acelaşi fard maro-închis, conturaţi-vă pleoapele inferioare. Difuzaţi dunga cu o pensulă pufoasă. Aplicaţi maroul-închis şi în colţul exterior al pleoapelor superioare. Şi difuzaţi.

Acoperiţi pleoapele superioare cu un fard negru mat. Difuzaţi din nou. Conturaţi-vă pleoapele inferioare cu un dermatograf negru. Apoi difuzaţi. Vă daţi seama că tuşul-gel negru nu avea cum să lipsească. Aplicaţi-l în interiorul pleoapelor inferioare. Apoi treceţi la pleoapele superioare. Executaţi o codiţă. Pe care. o difuzaţi. Daţi-vă cu o mascara pentru volum. Zona de sub sprâncene mai merită luminată, aşa că folosiţi un fard crem.

Doar nu credeaţi că nu aţi scăpat de genele false?! Imposibil!

Întorceţi-vă la machiajul feţei şi folosiţi o pudră bronzantă. După care iluminaţi ce consideraţi că trebuie iluminat. Conturaţi-vă buzele cu un dermatograf nude, după care difuzaţi cu degetul. Aplicaţi un ruj roz-nude. Peste care daţi cu un gloss roz-nude. Dar nu uitaţi de blush, care trebuie să fie în culoarea piersicii.

Machiajul de seară este gata. Recomandabil este să nu-l purtaţi într-un loc în care este prea multă lumină. Sau la o petrecere lângă pisicină.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
V-aţi cumpăra vreodată o casă scoasă la licitaţie?
Observator » Ştiri externe » SPECIAL! Machiaj de sculptură