Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Machiajul este salvarea supremă

N-aţi dormit destul sau n-aţi dormit bine! V-aţi trezit ori cu nişte cearcăne cât Groapa Marianelor, ori cu un coş neplăcut. Sau - pur şi simplu - nu vi s-au aliniat planetele cum trebuie şi arătaţi de parcă nu v-aţi mai fi odihnit de o lună

de Redactia Observator

la 04.06.2015 , 20:57

N-aţi dormit destul sau n-aţi dormit bine! V-aţi trezit ori cu nişte cearcăne cât Groapa Marianelor, ori cu un coş neplăcut. Sau - pur şi simplu - nu vi s-au aliniat planetele cum trebuie şi arătaţi de parcă nu v-aţi mai fi odihnit de o lună

Nu e cazul să vă panicaţi. Doar de asta aveţi o întreagă trusă de farduri. Aplicaţi-le cum trebuie, iar acestea vor face adevărate minuni. 

Faceţi primul pas în machierea ochilor, prin aplicarea unui primer. Folosiţi un fard mat în culoarea nisipului, pe post de culoare de tranziţie. Creaţi senzaţia de profunzime cu un fard maro-roşcat. Coloraţi-vă pleoapele cu un dermatograf albastru intens. Pe care îl difuzaţi.

Vezi și

Reveniţi la maroul roşcat şi accentuaţi colţul exterior al ochilor. Şi de această dată, difuzaţi! Sub sprâncene aplicaţi fardul în culoarea nisipului. Din nou! Luminaţi centrul pleoapelor cu un pigment albastru-cameleon.

Conturaţi interiorul pleoapelor inferioare, dar şi linia genelor, cu acelaşi dermatograf albastru închis. Difuzaţi şi de data aceasta, cu ajutorul unei pensule plate. Iar deasupra, daţi un strat fin de pigment albastru-cameleon. Daţi un strat de mascara pe genele superioare. Luminaţi colţul interior al ochilor cu un fard crem. Mascara s-a uscat, deci vă puteţi pune genele false. 

Treceţi la machiajul feţei şi corectaţi toate imperfecţiunile. Fixaţi, cu o pensulă generoasă. Umpleţi-vă faţa cu dâre de fond de ten. Fixaţi, cu un bureţel umed. Treceţi la un corector mai deschis la culoare, pentru că trebuie să vă mascaţi cearcănele. Daţi şi pe nas, bărbie, deasupra buzei superioare şi în mijlocul feţei. Conturaţi-vă faţa cu un fard maro şi difuzaţi cu bureţelul umed. Fixaţi totul cu o pudră transparentă. Daţi-vă cu un blush roz.

Luminaţi-vă trăsăturile cu o pudră cu particule strălucitoare. Daţi-vă cu mascara şi pe genele inferioare. Coloraţi-vă buzele cu cel mai roz creion pe care îl găsiţi prin casă. Deasupra, daţi cu un strat de gloss. Evident că tot roz. Fixaţi-vă machiajul cu apă minerală foarte rece.

Şi cu asta, basta! Acum puteţi ieşi pe stradă fără probleme.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Ştiri externe » SPECIAL! Machiajul este salvarea supremă