Antena Meniu Search
x

Special! Un machiaj greu de realizat

Jennifer Lopez ştie cum să fie o apariţie, ori de câte ori este invitată la un eveniment de proporţii, cum ar fi o decernare de premii!

Vezi și

Jennifer Lopez ştie cum să fie o apariţie, ori de câte ori este invitată la un eveniment de proporţii, cum ar fi o decernare de premii!

Iar anul acesta, apariţia sa de la Globurile de Aur a fost de neuitat. Bineînţeles, şi datorită rochiei, care a fost extrem de JLo, dar mai ales a machiajului dramatic pe care l-a afişat. Un machiaj pe care make-up artiştii de Internet au încercat să-l reproducă. Uneori, cu succes. 

Primul pas este să aplicaţi un gel răcoritor sub ochi.

După ce aţi folosit o cremă emolientă, aplicaţi un primer pentru ten. Acoperiţi-vă pleoapele cu o bază pentru machiaj. Daţi-vă cu un balsam pentru buze, mai ales dacă le simţiţi puţin uscate. Creaţi efectul de profunzime al ochilor cu ajutorul unui maro-mediu cu o tentă mov. Continuaţi cu un amestec de maro-roşcat şi mov-prună. Accentuaţi uşor colţul exterior al ochilor, cu un fard negru Coloraţi pleoapele superioare cu un amestec de negru şi taupe. Sub sprâncene, aplicaţi un fard de culoarea vaniliei.

Treceţi la machiajul feţei, pe care o acoperiţi cu fond de ten. Aplicaţi fardul corector acolo unde simţiţi necesar. Uniformizaţi cu o pensulă stropită cu puţină apă minerală. Dacă tot aţi luminat zona de sub ochi, continuaţi cu mijlocul frunţii, nas, buză superioară şi bărbie. Acoperiţi corectorul cu o pudră pulbere. Reveniţi la machiajul ochilor, pentru că a venit momentul să vă daţi cu tuşul negru. Preferabil, gel. Acoperiţi dungile de tuş de pe pleoapele inferioare cu fard negru. Sub fardul negru, creaţi o umbră cu ajutorul aceluiaşi fard mov în culoarea prunei.

Ondulaţi-vă genele cu ajutorul cleştişorului special. Aplicaţi-vă gene false atât pe pleoapele superioare, cât şi pe cele inferioare. Întorceţi-vă la machiajul feţei şi continuaţi cu o pudră bronzantă. Conturaţi cu ajutorul unui fard maro-roşcat. Daţi-vă pe pomeţi cu un fard bronzant strălucitor. Dar folosiţi şi un iluminator. Şi dacă tot v-aţi pus pe iluminat, ocupaţi-vă şi de colţul interior al ochilor. Învioraţi-vă figura cu un blush roşu-portocaliu.

Conturaţi-vă buzele cu un dermatograf nude. Coloraţi-vă buzele un ruj lichid roz-deschis. Peste care aplicaţi un gloss. Roz-deschis. Finalizaţi cu o ploaie fină de apă minerală rece.

Felicitări, tocmai aţi realizat o copie a machiajului pe care Jennifer Lopez la purtat la decernarea de anul acesta a premiilor Globurile de Aur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Special! Un machiaj greu de realizat