Antena Meniu Search
x

Special! Un machiaj plin de culoare

În Jamaica culoarea este prezentă peste tot. Mai ales în hainele şi machiajele doamnelor. Aţi putea crede că nu e mare artă să aplici nişte farduri cât mai colorate. Ba chiar este, pentru că totul ţine de modul în care sunt dozate

Vezi și

În Jamaica culoarea este prezentă peste tot. Mai ales în hainele şi machiajele doamnelor. Aţi putea crede că nu e mare artă să aplici nişte farduri cât mai colorate. Ba chiar este, pentru că totul ţine de modul în care sunt dozate

Machiajul începe cu aplicarea unei creme emoliente, care va juca rolul de bază. Acoperiţi pleoapele cu o cantitate generoasă de fond de ten, pe care îl fixaţi cu o pensulă. Plasaţi scotch-ul salvator.

Primul fard de ochi este un maro-roşcat şi trebuie aplicat astfel încât să formeze o coadă. Nu, nu de pisică. Practic, daţi cu pensula până în scotch. Colţul exterior al ochilor îl definiţi cu un maro mai închis, pe care nu-l mai întindeţi până la tâmple.

Acum aveţi nevoie de cel mai negru fard negru pe care îl aveţi în trusă. Dacă e cremos, cu atât mai bine. Acoperiţi parţial fardul negru cu un verzuliu sclipicios. Nu disperaţi, nu veţi rămâne cu acea culoare pe pleoape. Din amestecul cu fardul negru va rezulta un verde demn de steagul jamaican.. Apoi conturaţi-vă sprâncenele, dar nu în exces.

Subliniaţi-le cu o linie de fond de ten, pe care o difuzaţi frumos. Tuşul de ochi trebuie să urmeze linia scotch-ului. Şi nu, nu trebuie îngroşată prea mult. Puneţi un strop de fard auriu în colţul interior al ochilor. Apoi aplicaţi un fard roz sclipitor, dat într-un strat subţire şi cât mai difuzat. Accentuaţi negrul din colţul exterior al ochilor. Amestecaţi fardurile, astfel încât să nu existe linii de demarcaţie între culori.

Creionaţi interiorul pleoapelor inferioare. Folosiţi acelaşi fard roz sclipitor pentru a mai îmbânzi negrul de sub ochi. Urmează rimelul. Şi - obligatoriu - genele false Parcă mai merge puţin negru pe pleoapa superioară.

Machiajul feţei este cel obişnuit, începând cu primer-ul. Urmat de fondul de ten. De iluminator. De fardul pentru contur. Apoi vine rândul unei pudre iluminatoare. Omogenizaţi acum tencuiala cu o pensulă generoasă. Nu uitaţi de fardul de obraz. Luminaţi pomeţii cu un fard lucios.

A venit rândul buzelor, aşa că începeţi cu creion de contur Machiajul jamaican ţine cont de aceleaşi reguli de bun-simţ: dacă ochii sunt machiaţi puternic, folosiţi un ruj discret. Şi invers. După rujul roz, aplicaţi un gloss tot roz.

Rezultatul final este spectaculos. Iar dacă machiajul este completat de o coafură şi o rochie pe măsură, deja putem vorbi de un succes pe toată linia. Încă ceva. nu încercaţi aşa ceva dacă nu sunteţi bronzate. Culorile puternice nu sunt pentru oricine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Special! Un machiaj plin de culoare