Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini de poveste pe străzile Genevei! Păpuşi uriaşe, acompaniate de o orchestră, au defilat în centrul oraşului

Păpuşi uriaşe, acompaniate de o orchestră, au defilat şi au făcut tot felul de trucuri în centrul oraşului.

de Redactia Observator

la 30.09.2017 , 09:56

Păpuşi uriaşe, acompaniate de o orchestră, au defilat şi au făcut tot felul de trucuri în centrul oraşului. Mii de elveţieni s-au strâns la eveniment, însă cei mai uimiţi au fost copiii.

O fetiţă, în vârstă de cinci ani, şi bunica sa au fost protagonistele spectacolului intitulat Saga Giganţilor. Înfăţişarea cât mai apropiată de realitate şi gesturile precise ale păpuşilor au uimit elveţienii.

Înalte de opt metri, păpuşile gigantice au fost manevrate de zeci de "liliputani" interpretaţi de membrii trupei franceze de teatru Royal de Luxe. Însă misiunea lor nu a fost deloc una uşoară.

Vezi și

Jea Luc Courcoult, fondatorul companiei de teatru Royal de Luxe: "Toată dificultatea unui spectacol, precum Giant Saga, este să scrii scenariile pe baza rădăcinilor oraşului. Noi nu facem aceeaşi poveste atunci când suntem în Montreal, în Le Havre sau aici, în Geneva, în Santiago, ori altundeva în lume. Nu, trebuie să revizuim întreaga poveste."

Saga Giganţilor face parte dintr-o serie de spectacole cu păpuşi uriaşe desfăşurate în toată lumea. Potrivit companiei de teatru, evenimentele strâng un milion de spectatori în decursul a trei zile. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Ştiri externe » Imagini de poveste pe străzile Genevei! Păpuşi uriaşe, acompaniate de o orchestră, au defilat în centrul oraşului