Antena Meniu Search
x

Foto ”Sper să nu fiu răpită”, mesajul tulburător al unei studente americane în Rusia, înainte de a fi găsită moartă într-o pădure

Catherine Serou a fost găsită moartă în Rusia după ce s-a urcat în mașina unui bărbat necunoscut pentru că se grăbea să ajungă la o clinică. Studenta din SUA i-a trimis un ultim mesaj mamei ei în care a scris doar atât: „Într-o mașină cu un necunoscut. Sper să nu fiu răpită”.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.06.2021, 09:03

”Sper să nu fiu răpită”, mesajul tulburător al unei studente americane în Rusia, înainte de a fi găsită moartă într-o pădure
”Sper să nu fiu răpită”, mesajul tulburător al unei studente americane în Rusia, înainte de a fi găsită moartă într-o pădure

Cadavrul tinerei de 34 de ani a fost găsit sâmbătă într-o zonă împădurită de lângă orașul Nijni Novgorod, la 400 de kilometri est de Moscova.

Tânăra, care a făcut parte din marina militară a Statelor Unite ale Americii, era dispărută de marți. Se grăbea să ajungă la o clinică pentru a clarifica o problemă de plată, a declarat mama ei, Beccy Serou.

Catherine a trimis un ultim mesaj mamei sale, înainte de a fi ucisă

Mama din Vicksburg, Mississippi, a declarat presei că fiica ei i-a trimis ultima oară un mesaj text: „Într-o mașină cu un necunoscut. Sper să nu fiu răpită”.

Pe acelaşi subiect

Agenția de știri de stat RIA-Novosti a citat instanța locală spunând că suspectul a luat-o în mașina sa, însă în loc să meargă spre locația indicată, el a dus-o într-o zonă împădurită unde a bătut-o și a înjunghiat-o în cursul unei dispute violente, scrie The Sun.

Rapoartele de știri rusești l-au identificat pe suspect ca fiind Alexander Popov și au declarat că bărbatul are un trecut violent cunoscut. Acum, el riscă pedeapsa cu închisoarea pe viață dacă este condamnat pentru crimă.

Tânăra s-ar fi urcat în mașina unui necunoscut pentru că se grăbea

Beccy Serou a declarat că fiica ei se grăbea să ajungă la o clinică, marți, și poate de aceea s-a urcat în mașina unui străin.

„Cred că atunci când a văzut că persoana respectivă nu se îndrepta spre clinică, ci în schimb merge într-o pădure, a intrat în panică”, a spus Beccy Serou.

Săptămâna trecută, peste 100 de voluntari au străbătut pădurile locale în încercarea de a o localiza pe tânăra americancă, înainte ca suspectul să fie reținut, au spus autoritățile.

Catherine Serou se pregătea să devină avocat în domeniul imigrației

Ambasada SUA la Moscova a declarat că „monitorizează îndeaproape” ancheta asupra morții tinerei de 36 de ani.

Catherine Serou s-a mutat din California în Rusia în 2019 pentru a studia dreptul la Universitatea Lobachevsky din Nijni Novgorod. Ea se afla în Rusia și pentru a învăța limba, astfel încât să se poată întoarce în Statele Unite și să lucreze ca avocat în domeniul imigrației.

Catherine Serou avea o diplomă de licență în design și un master în istoria artei de la Universitatea din California.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » ”Sper să nu fiu răpită”, mesajul tulburător al unei studente americane în Rusia, înainte de a fi găsită moartă într-o pădure