Antena Meniu Search
x

Spital ultramodern pentru pacienţi înaripaţi, în Qatar

În capitala statului Qatar funcţionează un spital ultramodern pentru pacienţi înaripaţi. Mai exact, pentru şoimi. Iar medicii sunt mereu pregătiţi să se ocupe de fiecare înaripat în parte, care s-a îmbolnăvit

Vezi și

În capitala statului Qatar funcţionează un spital ultramodern pentru pacienţi înaripaţi. Mai exact, pentru şoimi. Iar medicii sunt mereu pregătiţi să se ocupe de fiecare înaripat în parte, care s-a îmbolnăvit

Mai ales că tot mai mulţi din ţările arabe investesc foarte mult în creşterea şoimilor, care este un hobby foarte vechi.  De afară seamănă cu un spital de lux pentru oameni, însă pacienţii din spatele acestor pereţi sunt şoimi.

Acest spital îi ajută pe cei care au şoimi să-i îngrijească şi mai bine. Unii cumpără şoimi foarte scumpi şi, dacă nu există un spital sau o îngrijire medicală, ei ar putea să renunţe la acest hobby.

La Spitalul de şoimi Souq Waqif, dar şi la alte spitale din Qatar vin oameni din Arabia Saudită şi din alte ţări vecine din Golf. În prezent, statul Qatar şi Emiratele Arabe Unite ocupă locuri fruntaşe în privinţa spitalelor pentru şoimi.

În grija medicilor de aici ajung păsări cu fracturi, cu probleme digestive sau înaripate care şi-au pierdut penele.

Cei mai mulţi stăpâni însă aduc şoimii pentru un control de rutină. Care costă puţin sub 70 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Spital ultramodern pentru pacienţi înaripaţi, în Qatar