Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Spulberaţi de un TIR: Doi români morţi într-un groaznic accident în lanţ, în Spania! Un al treilea se zbate între viaţă şi moarte

Doi români au murit într-un accident în lanţ, produs pe o autostradă din Spania. Un al treilea român e în spital, în stare foarte gravă. Un TIR şi alte 4 maşini au fost implicate în accident.

de Redactia Observator

la 14.03.2017 , 12:13

Doi români au murit într-un accident în lanţ, produs pe o autostradă din Spania. Un al treilea român e în spital, în stare foarte gravă. Un TIR şi alte 4 maşini au fost implicate în accident.

Carambolul s-a produs în nord-estul Spaniei, în apropiere de localitatea Azkarate, din provincia Navarra. Cei trei români se aflau într-o maşină, care, se pare, a fost prima izbită de TIR. Autotrenul, care venea dintr-un port din zonă, ar fi fost scăpat de sub control de şofer şi a ajuns pe contrasens, unde a făcut prăpăd.

GALERIE FOTO: Doi români morţi şi un al treilea grav rănit într-un carambol, în Spania

Articolul continuă după reclamă

A spulberat maşina românilor, apoi alte trei automobile, spune presa spaniolă. Carambolul s-a soldat cu 3 morţi şi cinci răniţi. Dintre cei care şi-au pierdut viaţa, doi sunt români: unul dintre ei are 51 de ani, iar celălalt nu a fost, deocamdată, identificat. Un al treilea român, în vârstă de 20 de ani, e în spital, în stare foarte gravă.

Pe acelaşi subiect

Pentru recuperarea răniţilor, a fost nevoie de mai multe echipaje de intervenţie, inclusiv de descarcerare. Poliţiştii, de asemenea, au intervenit imediat şi încearcă să afle cauzele tragediei. Presa spaniolă menţionează şi o altă variantă: carambolul ar fi pornit de la două autoturisme, care s-au ciocnit, iar TIR-ul, încercând să le evite, a făcut dezastrul. 

În urma accidentului, traficul în zonă a fost bulversat, până târziu, în noapte.

CITEŞTE ŞI: O fată de 12 ani, unicul copil al unei familii de români din Spania, a murit strivită, chiar în faţa şcolii 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Spulberaţi de un TIR: Doi români morţi într-un groaznic accident în lanţ, în Spania! Un al treilea se zbate între viaţă şi moarte