Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 14 ani, BATJOCORITĂ online, de PROPRIA MAMA, în timp ce îşi transmitea, live, pe Facebook, SINUCIDEREA !

O mamă a fost acuzată că şi-a bătut joc de fiica sa, care şi-a transmis sinuciderea live pe Facebook. Timp de două ore, femeia şi-a urmărit online fata, căreia i-a scris mesaje în care îi spunea că e o plângăcioasă.

O mamă a fost acuzată că şi-a bătut joc de fiica sa, care şi-a transmis sinuciderea live pe Facebook. Timp de două ore, femeia şi-a urmărit online fata, căreia i-a scris mesaje, în care îi spunea că e o plângăcioasă.

Ajunsă în pragul disperării, Nakia Venant, în vârstă de 14 ani, a hotărât să se sinucidă şi a transmis totul pe internet.

Potrivit Serviciului de Protecţie a Copiilor, Gina Caze, mama fetei, nu a făcut nimic pentru a-şi împiedica fiica să îşi ia viaţa. 

Din contră, femeia ar fi urmărit filmarea transmisă de fată pe Facebook şi ar fi criticat-o în timp real, prin mesajele postate la în timpul transmisiunii.

Pe acelaşi subiect

Autorităţile susţin că mama i-ar fi spus fiicei sale că este "o plângăcioasă, care cerşeşte atenţie".

Mama avea o lungă istorie de conflicte cu fata sa, iar în cele din urmă autorităţile au luat-o din custodia ei, de teama unor abuzuri psihice.

În momentul morţii, Nakia locuia cu o familie adoptivă şi a fost găsită spînzurată de către poliţia din Miami.

Fetiţa a fost luată de lângă mama sa în 2009, iar de atunci trecuse prin diverse familii adoptive.

La un moment dat, într-un interval de 16 luni, copila schimbase 14 cămine adoptive.

Ulterior, s-a întors în casa mamei sale, dar câţiva ani mai târziu a fost din nou, plasată în custodie. Cele două au menţinut legătura prin reţelele de socializare.

Citeşte şi: Copiii găsiţi morţi în podul blocului din Bistriţa Bârgăului erau fraţi. Surse: mama a fost identificată în străinătate​

Pe 22 ianuarie, fata şi-a transmis sinuciderea, în direct, pe Facebook. Eforturile de a o salva au eşuat, după ce autorităţile au primit o adresă greşită la care să se ducă pentru a împiedica gestul fetei, notează The Sun.

Citeşte şi: DE CE JOACĂ adolescenţii Balena Albastră. DEZVĂLUIRILE incredibile ale unui poliţist care s-a infiltrat în grupurile morţii (FOTO&VIDEO)

Citeşte şiFenomenul BALENA ALBASTRĂ: SFATURILE unui psiholog pentru tinerii care cad VICTIME acestui joc online SINISTRU (FOTO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Adolescentă de 14 ani, BATJOCORITĂ online, de PROPRIA MAMA, în timp ce îşi transmitea, live, pe Facebook, SINUCIDEREA !