Antena Meniu Search
x

Starea celor cinci români răniți în accidentul din Germania nu este gravă

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat că doi cetățeni români și-au pierdut viața și alți cinci au fost răniți într-un accident de microbuz produs în Germania.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat că doi cetățeni români și-au pierdut viața și alți cinci au fost răniți într-un accident de microbuz produs în Germania. 

"În urma evaluării medicale a celor cinci cetățeni români răniți și internați în trei spitale din proximitatea locului accidentului, medicii curanți au informat Consulatul General al României la München că starea acestora nu este gravă, două dintre persoanele respective urmând a fi externate în cursul zilei de mâine, 8 august. Reprezentanții oficiului consular au reușit să intre în legătură cu persoanele spitalizate", precizează MAE.

De asemenea, Consulatul General al României la München menține în permanență legătura cu familiile cetățenilor români și cu unitățile medicale în care se află internate cele cinci persoane rănite, fiind pregătit să acorde asistența consulară necesară.

"Consulatul General al României la München a întreprins, în regim de urgență, demersurile legale pe lângă autoritățile competente în vederea obținerii unor informații suplimentare privind circumstanțele producerii accidentului. Potrivit primelor informații obținute, în urma impactului, au decedat două persoane, inclusiv șoferul, iar ceilalți cinci pasageri se află spitalizați în stare gravă, în trei spitale din regiune", a precizat MAE.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Starea celor cinci români răniți în accidentul din Germania nu este gravă