Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Starul K-pop Suga, amendat cu aproape 12.000 de dolari după ce a condus un scuter electric sub influenţa alcoolului, în luna august

Artistul K-pop, Suga din trupa de băieți BTS, a fost amendat cu 15 milioane de woni (11.500 de dolari; 8.600 de lire sterline) pentru că a condus un scuter electric în stare de ebrietate vara aceasta.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 08:50

Starul K-pop Suga, amendat cu aproape 12.000 de dolari după ce a condus un scuter electric sub influenţa alcoolului în luna august Starul K-pop Suga, amendat cu aproape 12.000 de dolari după ce a condus un scuter electric sub influenţa alcoolului în luna august - Profimedia

Cântărețul, al cărui nume real este Min Yoon-gi, a fost pus sub acuzare în august, după ce poliția l-a găsit încercând să se ridice după ce a căzut de pe scuter în apropierea casei sale din Seul și a descoperit că era beat, relatează BBC.

Alcoolemia sa era de 0,227%, depășind cu mult pragul de 0,08%, afirmă presa locală citând poliția. O instanță districtuală din Seul i-a aplicat amenda vinerea trecută. 

Artistul şi-a cerut scuze în luna august

Articolul continuă după reclamă

Rapperul, căruia i s-a retras și permisul, și-a cerut scuze în august, spunând că a condus spre casă în Seul „crezând că este o distanță mică” și „[a uitat] că nu poți folosi o trotinetă electrică sub influența alcoolului”.

Pe acelaşi subiect

„Deși nimeni nu a fost rănit și nicio proprietate nu a fost deteriorată, aceasta este în întregime responsabilitatea mea, fără scuze. Îmi cer scuze celor care au fost răniți de neglijența și comportamentul meu greșit și mă voi asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla în viitor”, spusese el într-o declarație.

Suga s-a confruntat cu reacții negative în zilele care au urmat, unii cerându-i să părăsească BTS. În general, în Coreea de Sud, idolii K-pop trebuie să proiecteze o imagine curată, deși, în acest caz, mulți dintre fanii lui Suga i-au luat apărarea.

Suga, în vârstă de 31 de ani, este în prezent agent de servicii sociale în armată, deoarece a fost declarat inapt pentru serviciul de luptă regulat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Ştiri externe » Starul K-pop Suga, amendat cu aproape 12.000 de dolari după ce a condus un scuter electric sub influenţa alcoolului, în luna august