Antena Meniu Search
x

Statul Islamic şi-a pierdut capitala. Oraşul sirian Raqqa a fost eliberat din mâinile teroriştilor. Reacţia incredibilă a localnicilor (VIDEO)

Au fost trei ani plini de atrocităţi comise acolo de organizaţia jihadistă. Fericită că nu va mai trăi sub tirania teroriştilor, o femeie a renunţat la burqa.

Vezi și

Au fost trei ani plini de atrocităţi comise acolo de organizaţia jihadistă. Fericită că nu va mai trăi sub tirania teroriştilor, o femeie a renunţat la burqa, veşmântul negru care îi acoperea tot trupul, şi a dansat în stradă.

Susţinută de Statele Unite, ofensiva împotriva Statului Islamic a înecput în luna iunie. Zeci de jihadişti s-au predat, însă există temeri că cei care au plecat din oraş ar putea ocupa alte zone. Gruparea teroristă deţine în continuare controlul asupra a jumătate dintr-o regiune din Siria, bogată în petrol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Statul Islamic şi-a pierdut capitala. Oraşul sirian Raqqa a fost eliberat din mâinile teroriştilor. Reacţia incredibilă a localnicilor (VIDEO)