Antena Meniu Search
x

Steven Seagal a primit un job de la Președintele Rusiei, Vladimir Putin

Steven Seagal a primit o nouă misiune. De data aceasta chiar de la preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Actorul, care are cetăţenie rusă din 2016, a fost numit emisar al Ministerului rus de Externe şi este responsabil pentru contactele umanitare între cele două ţări.

Vezi și

Steven Seagal a primit o nouă misiune. De data aceasta chiar de la preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Actorul, care are cetăţenie rusă din 2016, a fost numit emisar al Ministerului rus de Externe şi este responsabil pentru contactele umanitare între cele două ţări - un fel de ambasador al bunăvoinţei, cum este cazul ONU.

Informaţia apare într-un comunicat al diplomaţiei ruse, acolo unde se subliniază şi că Seagal nu va primi niciun ban. Anunţul vine la nici o lună de la întâlnirea de la Helsinki dintre Donald Trump şi Vladimir Putin. Relaţiile dintre cele două ţări nu au mai fost, niciodată, după Războiul Rece, atât de tensionate. Divergenţele privesc războiul din Siria, situaţia din Ucraina şi implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Steven Seagal a primit un job de la Președintele Rusiei, Vladimir Putin