Antena Meniu Search
x

Steward pe iahturi de lux

De cate ori nu am admirat vedetele internationale relaxandu-se, in vacante, pe super-yachturi de lux pe plaje exotice? Ei bine, unii dintre noi vor putea calatorii chiar pe aceste ambarcatiuni de vis, cu actori celebri la bord.

Vezi și

Asta numai daca doritorii merg in Franta la cursurile unei celebre scoli de stewarzi de iachturi.

Petreceri private, exclusiviste, unde totul emana a bogatie, de la camerele luxoase de pe iaht si pana la mancarea spectaculoasa. Sau o calatorie pe o mare albastra ca cerul alaturi de Rihanna.

De asta au parte angajatii de pe ambarcatiunile de lux. Sunt discreti, majoritatea tineri si extrem de bine instruiti, inainte sa ajunga in asemenea pozitii cheie. Cel mai bine pregatiti stewarzi, si, totodata, cei mai cautati de celebritati, vin de la o scoala privata de profil din Franta.

Cursul costa 1.000 de euro pentru doar cinci zile de antrenamente. Daca se descurca bine, au sanse reale sa fie recomandati de scoala la diferite evenimente exclusiviste, prima data locale.

Secretul meseriei de steward si stewardeze de la bord e ca acestia sa aiba tactul si finetea sa aranajeze totul in asa fel incat nici sa nu fie observati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Steward pe iahturi de lux