Antena Meniu Search
x

Video "Ştiu că vei fi îngerul meu păzitor". O fetiţă de doar 14 luni a murit după ce bunica a uitat-o în maşină, în soare, la 41 de grade: 8 ore a agonizat copilul

O fetiţă de doar un an şi două luni din Statele Unite a murit după ce bunica ei a uitat-o în maşină, în soare. Femeia a avut impresia că a dus-o la creşă şi a plecat liniştită la serviciu. Opt ore mai târziu şi-a găsit nepoata fără suflare pe bancheta din spate. De la începutul anului, 15 copii şi-au pierdut viaţa în acelaşi mod tragic.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 20:19

Vezi și

Tragedia a avut loc în Smithtown, o periferie a metropolei New York. Ca în fiecare dimineaţă, în ultima lună, bunica era cea care trebuia să o lase pe Chyasia Evans la creşă, în drum spre serviciu. Femeia aşa şi a crezut că a făcut. Numai că, după opt ore, când s-a întors în parcare de la muncă, a realizat că de fapt o uitase în maşină, în soare. Medicii de pe salvare nu au mai putut însă să o readucă la viaţă.  

De la începutul anului, 15 copii şi-au pierdut viaţa în acelaşi mod tragic

"Ştiu că vei fi îngerul meu păzitor. Te iubesc! Până ne vom revedea, copilul meu", a declarat Jessica Watkins, mama copilului mort. Luni, când a murit Chyasia, temperatura a fost de 28 de grade Celsius. Doar că, în doar o oră, din cauza efectului de seră, a crescut vertiginos. Când au ajuns paramedicii la ea, în maşină erau peste 41 de grade. "Există aplicaţii disponibile şi la preţuri accesibile care, instalate deja pe mai multe modele de maşini, Hyundai, Genesis, Kia, oferă un sistem care îl alertează pe şofer atunci când se îndepărtează de autovehicul, iar înauntru rămâne o fiinţă vie. I se poate întâmpla oricui, iar cea mai mare greşeală pe care un părinte o poate face este să creadă că lui nu i se poate întâmpla", a declarat Sue Auriemma, vicepreşedinte Kids and Cars Safety.

Nu este clar dacă bunica va fi pusă sub acuzare, poliţiştii americani spun că încă anchetează cazul. Aproximativ 40 de copii mor anual în Statele Unite pentru că se deshidratează după ce sunt lăsați o perioadă lungă sau uitaţi în maşină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "Ştiu că vei fi îngerul meu păzitor". O fetiţă de doar 14 luni a murit după ce bunica a uitat-o în maşină, în soare, la 41 de grade: 8 ore a agonizat copilul