Antena Meniu Search
x

Susan, 73 de ani, s-a îndrăgostit pe internet de un tânăr care a păcălit-o cu 40.000 de lire sterline

Susan Perry, din Blackfield, Marea Britanie, a devenit un adevărat erou negativ după ce, la 73 de ani, s-a îndrăgosit de un bărbat mai tânăr cunoscut pe internet şi care a uşurat-o de 40.000 de lire sterline.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.09.2019, 12:30

Susan a cheltuit 40.000 de lire sterline cu tânărul agăţat pe internet
Susan şi-a găsit un iubit mai tânăr pe internet - Facebook

Susan Perry, din Blackfield, Marea Britanie, a devenit un adevărat erou negativ după ce, la 73 de ani, s-a îndrăgosit de un bărbat mai tânăr cunoscut pe internet şi care a uşurat-o de 40.000 de lire sterline.

La 73 de ani, Susan se plictisise de viaţa ei alături de Gordon, soţul ei, de asemenea în vârstă de 73 de ani.

Susan a cheltuit 40.000 de lire sterline cu iubitul mai tânăr cunoscut pe internet

Conform The Sun, femeia a căutat acţiune şi atenţie pe internet şi a căzut în mrejele lui Gideon, un presupus american de origine franceză.

Gideon a păcălit-o cu poveşti lui şi cu cuvintele dulci şi a făcut-o să-i pună pe tavă 40.000 de lire sterline.

Cea mai mare parte din bani a fost obţinută după ce i-ar fi spus lui Susan că a fost implicat într-un accident.

Apoi, alte 14.000 de lire sterline au fost transferate de la Susan la Gideon după ce acesta din urmă i-a spus că lucrează în industria petrolului, că platforma pe care lucrează a fost atacat de indivizi înarmaţi şi că are nevoie de banii respectivi pentru a închiria un elicopter ca să se evacueze alături de colegi.

De dragul atenţiei obţinute pe internet, din partea unui bărbat mai tânăr, Susan a sacrificat toate economiile sale şi ale lui Gordon.

Întreaga poveste s-a încheiat în momentul în care Susan a primit un telefon de la un tânăr care s-ar fi dat fiul lui Gideon şi i-ar fi spus femeii că tatăl lui a murit în somn, din cauza unui atac de cord.

A fost momentul în care Susan s-a destăinuit întregii familii şi, după ce a pus piesele de puzzle la un loc, şi-a dat seama că a fost păcălită.

Când i s-a spus că a căzut victima unui condamnat, care a profitat de bunătatea ei, Susan s-a simţit de parcă şi-a pierdut iubirea vieţii ei.

Din fericire, Gordon, soţul ei, a înţeles-o şi a susţinut-o, iar concluzia lui Susan este clară "am fost până în Iad şi înapoi pentru a acoperi pierderile, dar ştiu că am un soţ înţelept, generos şi care are grijă de mine".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Susan, 73 de ani, s-a îndrăgostit pe internet de un tânăr care a păcălit-o cu 40.000 de lire sterline