Antena Meniu Search
x

Sute de mii de oameni s-au adunat pentru a lua parte la celebrul Carnaval de la Nisa, ajuns ediţia 133

Sute de mii de oameni s-au adunat pentru a lua parte la celebrul Carnaval de la Nisa, ajuns ediţia 133. Timp de două săptămâni, artişti din toată lumea vor lua parte la festivalul de pe riviera franceză.

Vezi și

Sute de mii de oameni s-au adunat pentru a lua parte la celebrul Carnaval de la Nisa, ajuns ediţia 133. Timp de două săptămâni, artişti din toată lumea vor lua parte la festivalul de pe riviera franceză.

În acest an, însă, carnavalul se va desfăşura în condiţii de securitate sporite, pentru a preveni un posibil atenat terorist, precum cel din vara lui 2016.

Muzică, dans, lumini colorate şi veselie cât cuprinde. Carnavalul de la Nisa şi-a făcut marea deschidere cu parade, confetti şi milioane de flori aruncat pe străzi. Iar surprizele nu se opresc aici.

Participanţii au avut şansa să-i cunoască şi pe cei importanţi lideri ai lumii. E drept, făcuţi. din hârtie.

Nici preşedintele american, Donald Trump nu a fost exclus din parada marionetelor. Mai mult, figurina oficialului de la Casa Alba se pare că a fost cea mai apreciată.

Îl vedem pe Donald Trump aşezat pe butoaie cu petrol, distrându-se cu uscătoare de păr dansând în jurul său.

În acest an, carnavalul s-a desfăşurat în condiţii deosebite de securitate. Locaţia obişnuită a fost schimbată şi câteva mii de poliţişti au fost mobilizaţi.

Autorităţile au transmis că măsurile sunt necesare pentru a evita un nou atentat terorist, precum cel din iulie 2016.

Chiar şi aşa, turiştii s-au bucurat de atmosfera vie a carnavalului şi au declarat că festivalul din acest an este un real succes.

În afară de măsurile de securitate suplimentare, atmosfera nu s-a schimbat.

Aproape 400.000 de turişti sunt aşteptaţi la festivităţile de pe riviera franceză până la finalul carnavalului, de pe 25 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Sute de mii de oameni s-au adunat pentru a lua parte la celebrul Carnaval de la Nisa, ajuns ediţia 133