Antena Meniu Search
x

Video Sute de oameni l-au comemorat pe Raul cu flori și lumânări, copilul român găsit mort în apele unui lac. Lacrimi de durere în Belgia

Moment emoţionant în oraşul belgian Gent, acolo unde 300 de oameni au ţinut un moment de reculegere în amintirea lui Raul, copilul român găsit mort în apele unui lac.

de Redactia Observator

la 21.04.2023, 21:22

Vezi și

Localnicii au venit cu flori pe care le-au depus pe plajă, iar autorităţile au anunţat că vor ridica un memorial permanent pentru copil. Băiatul a fost găsit într-o geantă pe fundul apei, iar mama sa și fostul ei iubit sunt principalii supecţi. 

Raul s-a rugat de bunici să-l salveze

Bunica lui Raul: Venea la noi copilul şi "Mamă, tată, nu mă lăsa, că mama mă omoară!" 

Au fost strigătele de ajutor ale unui copil chinuit de cea care i-a dat viaţă. Bunicii nu au crezut, însă, nicio clipă că fiica lor va face un gest extrem. Săptămână trecută, trupul băiatului a fost găsit într-o geantă sport, pe fundul unui lac din nordul Belgiei. Timp de aproape trei luni, mama şi tatăl vitreg al copilului au ascuns crima. 

Până în august, anul trecut, Raul şi sora lui au avut o copilărie modestă, dar fericită la bunicii care i-au crescut peste 8 ani la Mediaş. Băiatul era mereu cu zâmbetul pe buze şi plin de viaţă, spun rudele. În doar câteva luni după ce mama l-a dus pe furiş în Belgia, a devenit de nerecunoscut. 

De când a fost luat din ţară, bunicii l-au mai văzut pe Raul doar o singură dată - printr-un apel video- în noiembrie anul trecut. Abia după sute de insistenţe ale bunicilor, mama lui Raul a recunoscut că băiatul era mort demult. A aruncat, însă, totul, pe tatăl vitreg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Sute de oameni l-au comemorat pe Raul cu flori și lumânări, copilul român găsit mort în apele unui lac. Lacrimi de durere în Belgia