Antena Meniu Search
x

Taifunul Soulik a facut ravagii in Asia

Localnicii din Taiwan au simtit primii furia naturii. Autoritatile au decretat stare de alerta dupa ce doi oameni au murit si cel putin 30 au fost raniti.

Vezi și

Pana cand a ajuns in china, furtuna a mai pierdut din putere, asa ca oamenii au dat fuga pe plaje pentru a vedea de aproape valurile gigant.

Valurile de cativa metri i-au ademenit pe chinezi pe plaja. Cu aparate foto sau camere de filmat, oamenii au vrut sa imortalizeze spectacolul naturii.

Desi autoritatile locale au mobilizat oameni pentru a ii convinge pe turisti sa plece din zonele periculoase, acestia nu s-au lasat induplecati.

Situatia a fost mult mai grava in Taiwan, unde autoritatile au decretat stare de alerta. Aici, taifunul a lovit cu o putere mai mare decat in China, iar rafalele de vant care au batut cu 170 de kilometri pe ora au devastat totul in cale.

Un politist in varsta de 50 de ani si-a pierdut viata dupa ce un zid s-a prabusit peste el. O femeie de 54 de ani a cazut de pe acoperisul casei sale si medicii nu au mai putut sa o salveze.

Sute de mii de oameni au fost evacuati, iar peste jumatate de milion de case au ramas in bezna.

Cel putin 30 de oameni au fost raniti si alte cateva zeci de persoane sunt date disparute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Taifunul Soulik a facut ravagii in Asia