Meniu
Search
x

Un tâlhar s-a împușcat mortal din greșeală, în timpul unui atac. Complicele lui, sfâșiat de durere

Scene dramatice surprinse în Londra. Un tâlhar a fost filmat în timp ce-și consolează complicele aflat pe moarte, după ce a aceasta s-a împușcat din greșeală în mijlocul străzii.

De Daniel Murărescu la 09.09.2019, 17:45

Scene dramatice surprinse în Londra. Un tâlhar a fost filmat în timp ce-și consolează complicele aflat pe moarte, după ce a aceasta s-a împușcat din greșeală în timpul unui jaf.

Autoritățile încă nu au confirmat cauza morții, însă, potrivit martorilor, hoțul ar fi făcut o mișcare greșită în timpul unei lovituri, moment în care s-a rănit mortal.

Uluit, un alt tâlhar, cu cagulă pe cap, a început să țipe: "S-a împuscat singur. S-a împușcat singur, la naiba!", după care l-a luat în brațe pe bărbatul aflat pe moarte.

După câteva clipe de confuzie, cagulatul și ceilalți doi complici au fugit de la fața locului, iar un bărbat a sunat la serviciul de urgență.

"Lovea geamurile unei mașini cu arma și s-a împușcat singur, asta ni s-a spus", a precizat un martor aflat în apropiere, potrivit Daily Mail. Însă nu este singura variantă care circulă printre localnici. 

"Glonțul a ricoșat dintr-un geam al mașinii. Puteți vedea locul unde a ricoșat", a fost de părere un alt martor.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază, în jurul orei 16:00, ora locală. Poliția a izolat perimetrul și continuă cercetările, pentru prinderea celor trei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un tâlhar s-a împușcat mortal din greșeală, în timpul unui atac. Complicele lui, sfâșiat de durere