Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr proaspăt căsătorit i-a trimis soției o fotografie, chiar înainte să moară în avionul prăbușit în Indonezia

Un tânăr de 22 de ani i-a trimis soției sale o ultimă fotografie, făcută cu puțin timp înainte de prăbușirea avionului din Indonezia. 189 de oameni au murit în tragedia produsă în mare. 

de Redactia Observator

la 30.10.2018 , 17:01

Un tânăr de 22 de ani i-a trimis soției sale o ultimă fotografie, făcută cu puțin timp înainte de prăbușirea avionului din Indonezia. 189 de oameni au murit în tragedia produsă în mare. 

Tânărul Deryl Fida Febrianto era căsătorit de doar 2 săptămâni. Luase avionul pentru a se întoarce la serviciu: băiatul era marinar și urma să plece într-o croazieră.

Când a urcat la bord, Deryl și-a făcut un selfie și i l-a trimis soției. Tânăra spune că a primit fotografia în jurul orei 6.00, cu puțin timp înainte ca avionul să se prăbușească.

Articolul continuă după reclamă
Selfie făcut de tânăr din avionul care s-a prăbușit în Indonezia

Deryl i-a mai dat câteva mesaje din avion la ora 6.12 însă, la 6.15 a încetat să mai scrie, spune Daily Mail. Ulterior, și-a dat seama că tânărul a murit când s-a uitat la televizor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea și soțul său se cunoșteau din copilărie. După ani, prietenia s-a transformat în dragoste și s-au căsătorit. La doar două săptămâni după ce cuplul și-a spus jurămintele, tânăra e văduvă, la 23 de ani.

Tânărul mort în avionul prăbușit în Indonezia cu soția sa la nuntă

189 de oameni au murit în tragedia aviatică din Indonezia. Avionul care aparținea unei companii low cost s-a prăbușit în mare. Cauzele dezastrului sunt investigate de autoritățile locale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Un tânăr proaspăt căsătorit i-a trimis soției o fotografie, chiar înainte să moară în avionul prăbușit în Indonezia