Antena Meniu Search
x

Tânăr împușcat mortal, din greșeală, la o petrecere în stil Peaky Blinders

Un tânăr francez a fost împușcat mortal în piept, după ce a organizat o petrecere tematică "Peaky Blinders". Îmbrăcați precum personajele din faimosul serial britanic, petrecăreții au mânuit o armă de vânătoare până unul dintre ei a tras un foc din greșeală, chiar în pieptul celui care organizase evenimentul. 

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 02.01.2021, 16:41

Bărbat împușcat mortal, din greșeală, la o petrecere în stil Peaky Blinders
Organizator petrecerii, împușcat mortal de un prieten - Picturelux / Robert Viglasky/ Netflix via Hepta
  • Totul s-a întâmplat în comuna Monbazillac, din departamentul Dordogne, sud-vestul Franței

Victima, un tânăr de doar 27 de ani, fan înrăit al serialului Peaky Blinders, a avut ideea de a organiza o petrecere tematică de Revelion, în care toți invitații să se îmbrace precum personajele fictive din producția britanică. 

Desigur, de la show nu puteau lipsi nici armele, violența și crimele fiind o componentă centrală a serialului. La un moment dat, unul dintre prietenii săi a început să mânuiască o armă de vânătoare, moment în care a tras un foc fără să vrea.

Glonțul l-a lovit din plin pe organizatorul petrecerii, care a căzut secerat. Potrivit Mirror Online, amicii săi au încercat să îl ajute, până la sosirea paramedicilor, însă în zadar. Din păcate, echipajele de ajutor sosite la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Oficialii francezi au precizat că petrecăreții se știau din liceu. Nu sunt clare circumstanțele în care a fost adusă și folosită arma, însă există posibilitatea ca totul să fi pornit de la o simplă glumă sau fotografie de Revelion.

Creat de Steven Knight, "Peaky Blinders" a debutat în 2013, şi a primit mai multe premii, între care trofeul BAFTA pentru cel mai bun serial de televiziune. Producția urmărește evoluția unui clan din Birmingham, Marea Britanie, imediat după Primul Război Mondial.

Printre actorii care au jucat în Peaky Blinders se numără Cillian Murphy, Tom Hardy, Adrien Brody sau Anya Taylor-Joy, protagonista din serialul Queens Gambit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Tânăr împușcat mortal, din greșeală, la o petrecere în stil Peaky Blinders