Antena Meniu Search
x

Tânăr român de numai 18 ani, găsit mort în Toscana. Presa din Italia: Pentru mulţi înseamnă doar "un imigrant în minus"!

Tragedie românească, vineri, 29 iunie, în Italia. Un tânăr în vârstă de 18 ani, rezident la Chiusi Scalo, în provincia Siena din Toscana, a fost găsit mort în locuinţa sa din via Oslavia.

Tragedie românească, vineri, 29 iunie, în Italia. Un tânăr în vârstă de 18 ani, rezident la Chiusi Scalo, în provincia Siena din Toscana, a fost găsit mort în locuinţa sa din via Oslavia.

Nenorocirea a avut loc în vechea clădire care adăpostea lucrătorii de la cuptorul de pâine.

Din primele informaţii, se presupune că băiatul a murit în urma unui atac de cord provocat de o supradoză de droguri sau a unui cocktail greșit între alcool și droguri, scriu jurnaliştii de la primapaginachiusi.it.

Doar autopsia va fi cea care va stabili cauza exactă a morții tânărului de 18 ani.

Pe acelaşi subiect

Cert este că nimeni dintre apropiaţi sau vecini nu a declarat că băiatul ar fi fost cunoscut ca o persoană care ar fi obișnuit să se drogheze. 

Românul locuia la Chiusi de ceva vreme, nu studia și nu avea un loc de muncă stabil.

La această oră, nu se știe dacă băiatul era singur atunci când s-a produs decesul. O anchetă a fost declanşată în acest caz pentru a se stabili cu exactitate ce a dus la moartea românului. 

Deocamdată, scriu jurnaliştii italieni, rămâne doar drama și misterul unei morți absurde.

O moarte care nu a fost semnalată de nicio publicaţie locală. Iar primapaginachiusi.it scrie că un motiv pentru care jurnaliştii locali ar fi ignorat ştirea este originea victimei, faptul că era român.

"Era un român. Un imigrant. Pentru mulţi, moartea lui înseamnă un imigrant în minus. Moartea unui român nu pare să fie la fel de impresionantă ca altele", mai scriu jurnaliştii italieni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Tânăr român de numai 18 ani, găsit mort în Toscana. Presa din Italia: Pentru mulţi înseamnă doar "un imigrant în minus"!