Antena Meniu Search
x

Tânăr român, tatăl unei fetiţe, ucis în Anglia. Familia strânge bani să îl îngrope acasă

Un tânăr român, tatăl unei fetiţe, a fost ucis în Anglia. Familia strânge bani să îl îngrope acasă pe Alexandru, plecat la muncă în străinătate pentru a-şi creşte mai bine fetiţa.

de Redactia Observator

la 12.04.2019, 14:05

Un tânăr român, tatăl unei fetiţe, a fost ucis în Anglia. Familia strânge bani să îl îngropae acasă pe Alexandru, plecat la muncă în străinătate pentru a-şi creşte mai bine fetiţa.

Alexandru Marin Constatinescu, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit cu o rană gravă în piept, pe 7 aprilie, la ora 19:00, în parcul de rulote Brotherhood Wood, lângă Caterbury. Românul nu a mai putut fi salvat și a fost declarat mort la fața locului.

Patru bărbați au fost arestați sub suspiciunea de crimă, doi dintre ei fiind eliberați, iar doi rămânând în custodia poliției. Joi, Dumitru Palazu, în vârstă de 48, din Gate Hill, Dunkirk, a fost acuzat de crimă.

Apropiaţii tânărului din Radomireşti, Olt, au demarat o strângere de fonduri pentru repatrierea corpului lui Alexandru. Familia îl aşteaptă acasă, să îl jelească şi să îl îngroape în cimitirul satului.

"Îl vreau pe tati acasă, strigă acest îngeraș. Viața lui Alexandru s-a oprit pe 7.04.2019 la Cantebury în Anglia, era tânar, plecat din țară pentru un trai mai bun să-și ajute familia, să își crească fetița. Din păcate, mâini criminale au întrerupt acest vis, acum Alexandru va ajunge acasă într-un sicriu. Familia îl așteaptă să-i aprindă o lumânare, o familie modestă din comuna Radomirești Județul Olt. Nu dispun de suma necesară repatrierii și cer ajutorul tuturor oamenilor cu suflet . Să-i ajutam să-l ducem pe Alexandru să odihnească în pământ străbun. Dumnezeu să te odihnească în pace!", este mesajul lansat pe facebook, unde apropiații tânărului au lansat o campanie de strângere de fonduri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Tânăr român, tatăl unei fetiţe, ucis în Anglia. Familia strânge bani să îl îngrope acasă