Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânăr rus, sfâşiat de un rechin în Marea Roşie, sub privirile neputincioase ale familiei. Momentul cutremurător, surprins de martori

Un tânăr rus, de numai 23 de ani, a fost sfâşiat de un rechin sub privirile îngrozite ale tatălui şi iubitei sale, în largul oraşului egiptean Hurghada, la Marea Roşie.

de Redactia Observator

la 09.06.2023 , 08:02

Tragicul incident a fost imortalizat de martori, care l-au auzit pe tânăr cum striga disperat după tatăl său. Alături de el în apă se afla şi iubita sa, însă a reuşit să scape la timp din calea prădătorului.

Ministerul egiptean al Mediului a informat că rechinul a fost capturat, iar examinarea acestuia a scos la iveală "un comportament anormal (...) care a provocat incidentul", relatează Agerpres.

Nu este primul incident din Hurghada

Vezi și

Acesta a adăugat că înotul şi jocurile nautice vor fi suspendate timp de două zile cu începere de vineri. Marea Roşie este o destinaţie turistică importantă în Egipt. Rechinii nu sunt neobişnuiţi acolo, dar foarte rar atacă înotătorii dacă nu depăşesc limitele autorizate.

În iulie 2022, două turiste, o austriacă şi o româncă, au fost ucise de un rechin în apropiere de Hurghada. În 2018, un turist ceh a fost ucis de un rechin în largul unei plaje egiptene în Marea Roşie, precum şi un german în 2015 şi o germancă în 2010.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Tânăr rus, sfâşiat de un rechin în Marea Roşie, sub privirile neputincioase ale familiei. Momentul cutremurător, surprins de martori