Antena Meniu Search
x

Tânăr salvat de un selfie de la o pedeapsă de 99 de ani de închisoare, din răzbunarea fostei iubite

Un tânăr din Texas a scăpat de o pedeapsă de 99 de ani de închisoare datorită unui selfie. Americanul de 22 de ani fusese acuzat chiar de fosta iubită de jaf și tortură, însă poza l-a scăpat de pușcărie.

Un tânăr din Texas a scăpat de o pedeapsă de 99 de ani de închisoare datorită unui selfie. Americanul de 22 de ani fusese acuzat chiar de fosta iubită de jaf și tortură, însă poza l-a scăpat de pușcărie.

Christopher Precopia, 22 de ani, a fost săltat de poliția din Texas de la serviciu.

Acuzat de fosta iubită

Tânărul, care e tăietor de lemne, a aflat că e acuzat de tâlhărie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, și mai mare i-a fost șocul când a auzit că plângerea vine de la fosta sa iubită din liceu. Tânăra l-a acuzat că a dat o spargere în casa familiei ei, din orașul Temple. Fata a spus polițiștilor că a fost rănită de Christopher, care i-ar fi făcut pe piele, cu un cutter, un X.

Americanul a ajuns astfel într-o situație extrem de complicată. A putut ieși din arest doar după ce părinții i-au plătit o cauțiune de 150 de mii de dolari. Îl aștepta însă procesul, în care risca o pedeapsă de 99 de ani de închisoare.

Christopher Precopia într-o fotografie a poliției

Savat de un selfie

Din fericire pentru el, Christopher a avut un alibi pentru noaptea tâlhăriei, spune The Sun. În momentul în care jaful a fost comis, el era la aproximativ 100 de kilometri de localitatea Temple, la un hotel din Austin, împreună cu mama sa, Erin.

Dovada salvatoare a fost un selfie pe care el l-a făcut cu familia și l-a pus pe o rețea de socializare.

Poza care a fost dovada salvatoare pentru Chirstiopher Precopia

Însă chiar și așa nu a fost ușor. Procurorii au renunțat la acuzații abia după 9 luni. Potrivit ziarului New York Post, fosta iubită a recunoscut în cele din urmă că a inventat povestea și că a vrut să se răzbune pe tânăr, cu care a avut o relație tensionată cu el în ultima perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Tânăr salvat de un selfie de la o pedeapsă de 99 de ani de închisoare, din răzbunarea fostei iubite