Antena Meniu Search
x

Tânăr găsit vinovat de crimă, după ce a ucis o copilă de 14 ani cu ciocanul, în Marea Britanie

Un tânăr de 16 a fost găsit vinovat pentru crimă, în Marea Britanie, după ce a ademenit o copilă de 14 ani într-un parc și a ucis-o cu un ciocan.

Un tânăr de 16 a fost găsit vinovat pentru crimă, în Marea Britanie, după ce a ademenit o copilă de 14 ani într-un parc și a ucis-o cu un ciocan.

Trupul tinerei Viktorija Sokolova, mutilat și fără haine, a fost găsit pe o bancă dintr-un parc din orașul Wolverhampton, de către un trecător.

Copila fusese ademenită să vină la locul respectiv pentru discuta și a fuma marijuana, informează Mirror Online. Însă, atunci când s-au întâlnit, tânărul a început să-i facă avansuri sexuale, influențat de filmele pentru adulți pe care le urmărea pe internet. 

Atunci când Viktorija a refuzat, tânărul a explodat de furie și a lovit-o cu un ciocan de 21 de ori, până i-a secționat șira șpinării. Potrivit procurorilor, băiatul și-a dus totuși planul la îndeplinire după ce fata a murit, după care a i-a târăt trupul peste 130 de metri, pe aleile din parc.

Copila ucisă într-un parc din Wolverhampton, Marea Britanie

Potrivit surse citate, tânărul cautase pe internet informații tulburătoare despre cu doar câteva ore înainte atacul vicios.

Imediat după crimă, ucigașul a încercat să șteargă toate urmele care îl legau de victimă. A șters mesajele pe care le trimisese pe Messenger și și-a ars hainele. Cu toate acestea, nu a fost deloc dificil pentru procurorii britanici să-l aducă în fața instanței.

"În termeni de violență, e cel mai înfiorător caz pe care l-am administrat. Natura acestui atac extrem de violent asupra copilei de 14 ani este inexplicabilă. Până în această zi nu pot găsi o explicație pentru acest nivel de violență. Este de neînțeles", a declarat detectivul Caroline Corfield.

Trupul tinerei era într-o asemenea stare, încât trecătorul care a găsit-o a crezut că este vorba despre o păpușă vandalizată, a reieșit din anchetă.

"Nu era niciun indiciu că va comite acest act, dar odată ce am înțeles de ce poate fi în stare, nu am fost singura persoana care nu a mai putut dormi cu gândul la posibilitatea de a fi achitat", a mai spus detectivul Caroline Corfield.

Copila a fost descrisă de familie ca fiind un "mic înger", care înveselea viața celor din jurul ei. 

Îl cunoștea pe băiat, dar îl considera ca pe un simplu prieten și nu avusese contact cu el pentru o perioadă îndelungată, până cu opt zile înainte de a-și găsi sfârșitul.

Crima a avut loc în data de 12 aprilie a acestui an, iar astăzi tânărul a fost găsit vinovat pentru crimă de către judecătorii din Regat. Cazul a fost relatat pe larg în presa britanică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Tânăr găsit vinovat de crimă, după ce a ucis o copilă de 14 ani cu ciocanul, în Marea Britanie