Antena Meniu Search
x

Tânăra care a produs un accident cu un mort şi 18 răniţi, la Chişinău, ieşise de curând din închisoare

O tânără aproape de comă alcoolică şi un impact la 130 de kilometri pe oră. Sunt scene terifiante filmate secundă cu secundă. S-au petrecut în centrul Chişinăului, iar accidentul devastator seamănă izbitor cu cel provocat de Mario Iorgulescu. Imaginile arată clar ce înseamnă alcoolul şi viteza.

de Redactia Observator

la 03.10.2019, 20:12

Vezi și

O tânără aproape de comă alcoolică şi un impact la 130 de kilometri pe oră. Sunt scene terifiante filmate secundă cu secundă. S-au petrecut în centrul Chişinăului, iar accidentul devastator seamănă izbitor cu cel provocat de Mario Iorgulescu. Imaginile arată clar ce înseamnă alcoolul, viteza şi teribilismul. La fel ca în cazul Iorgulescu, tânăra din Republica Moldova conducea o maşină puternică şi a mai fost implicată în alte accidente rutiere. Bolidul nu a mai protejat-o la ultimul impact cu autobuzul plin cu călători. Un mort şi 18 răniţi este bilanţul tragediei.

Este mijlocul zilei. O intersecţie aglomerată din centrul Chişinăului. Maşinile aşteaptă în coloane la semafor. Se face verde.

Din dreapta apare, cu 130 de kilometri pe oră, un SUV. Traversează intersecţia pe roşu, iar impactul cu autobuzul este inevitabil. Bolidul de două tone loveşte în mijlocul maşinii de transport în comun şi o mută cinci metri în lateral.

În Porsche sunt doi oameni. O femeie la volan şi un pasager. În autobuz, 28 de călători. 18 dintre ei au ajuns la spital în stare gravă.

O poliţistă spune că "în urma accidentului de circulaţie o peroană a decedat. E vorba de un pasager din automobilul Porsche Cayenne".

La locul accidentului, un martor a sunat la 112. Până la venirea echipajelor de salvare, oamenii au încercat să scoată răniţii din maşini. 

Tânăra care conducea bolidul a fost internată la terapie intensivă. Era aproape în comă alcoolică. I s-a stabilit o alcoolemie de 2,15 miligrame alcool pur în sânge. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În maşina de peste 100 de mii de euro nu au sărit airbag-urile. Bolidul a mai fost implicat şi în alte accidente şi este posibil ca airbagurile să nu fi fost montate după reparaţii. Svetlana Ungureanu are un cazier extrem de stufos. În 2017, femeia a fost filmată, la volan, aproape inconştientă. 

Un an mai târziu, aceeaşi şoferiţă a lovit din nou. Era băută când a provocat încă un accident grav. 

În urma acestui accident, femeia a fost închisă şase luni şi părea că se reabilitează, spun apropiaţii ei. A ieşit din penitenciar în februarie, anul acesta.

În total a fost trasă la răspundere penală de cinci ori înainte de ultimul accident.

Cu toate astea, Ministerul Justiţiei din Republica Moldova susţine că Svetlana Ungureanu avea permis de conducere valabil. Asta în contextul în care autorităţile din Republica Moldova au implementat recent un program de reabilitare pentru şoferii prinşi băuţi la volan. Pentru a-şi recupera permisul, sunt obligaţi să facă voluntariat la morgă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Tânăra care a produs un accident cu un mort şi 18 răniţi, la Chişinău, ieşise de curând din închisoare