Meniu
Search
x

Video Tânără mamă, scoasă din mașină cu cuțitul la gât, în Marea Britanie: "Lăsați-mă să-mi iau copilul! Lăsați-mă să-mi iau copilul!"

Un jaf înfiorător a fost filmat în plină zi, în orașul Manchester din Marea Britanie. O mamă, amenințată cu cuțitul, a început să țipe atunci când a realizat că hoții ar putea să-i fure autoturismul și să plece cu tot cu copil. Imagini ce pot avea impact emoțional.

De Daniel Murărescu la 18.06.2021, 18:26
Vezi și

Pe imaginile publicate chiar de mama victimei se poate observa cum un individ deschide portiera din dreapta, o scoate pe femeie cu forța din mașină, sub amenințarea cuțitului, după care se urcă la volan. Tânăra mămică conștientizează rapid ceea ce se întâmplă și reacționează din instinct: "Lăsați-mă să-mi iau copilul, lăsați-mă să-mi iau copilul!". În următoarele secunde, alți doi tâlhari intră în autoturism, iar șoferul demarează cu viteză. Însă femeia a avut suficient timp pentru a-și lua în brațe copilul de doar doi ani.

Femeia, amenințată cu cuțitul în plină stradă

"Știe cineva cine sunt acești trei flăcăi? În jurul orei 7 au scos-o pe fiica mea din mașină cu un cuțit la gât și i-au furat autoturismul, abia a avut șansa să-și ia copilul ei din autoturism, e traumatizată. Vă rog, dacă cineva are informații pe care le pot da mai departe la poliție as fi recunoscătoare", a scris mama victimei pe rețelele de socializare. Desigur, comentariile nu au întârziat să apară. "Jalnici și oribili lași, să pui ochii pe o femeie cu copil, slavă Domnului că fiica ta și nepotul nu au fost rănite și sper că o să-i prindeți", a fost una dintre reacții

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Tânără mamă, scoasă din mașină cu cuțitul la gât, în Marea Britanie: "Lăsați-mă să-mi iau copilul! Lăsați-mă să-mi iau copilul!"