Antena Meniu Search
x

Tânără de 21 de ani, lăsată cu "buze de ciment", după ce a nimerit la un estetician amator

O femeie din Marea Britanie a fost nevoită să ia steroizi și să plătească sute de lire pentru a dizvolva substanțe necunoscute ce i-au fost injectate în buze. Filler-ele din buze o dureau foarte tare, după o intervenție a unei amatoare.

O femeie din Marea Britanie a fost nevoită să ia steroizi și să plătească sute de lire pentru a dizvolva substanțe necunoscute ce i-au fost injectate în buze. 

Beth Craig, o tânără de 21 de ani, din nord-estul Regatului Unit, a rămas cu "buze de ciment", în urma a ceea ce trebuia să fie un simplu filler. 

Operația, executată "de mântuială" de o femeie din Newcastle, a costat aproape 140 de euro și a lăsat-o cu dureri de nesuportat.

Fotografie după intervenția la buze

Sunt multe întrebări cu privire la calificarea femei care a injectat-o pe Beth, ținând cont că aceasta făcea programări prin mesaje private pe Facebook și nu răspundea clienților nemulțumiți de intervenție.

De altfel, între timp, individa și-a închis contul și nu mai răspunde la telefon. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Beth, înainte de intervenția la buze

(foto: înainte de injecții)

După ce a contactat un medic profesionist tânăra a aflat că durerea nu este normală și a fost supusă la un tratament cu steroizi, pentru a dizolva substanța care i-a fost injectată. 

"A injectat ceva să le dizolve și trebuie să mai fac asta, pentru că încă nu sunt bine", a mai spus Beth. 

Tânăra le sfătuiește pe femei să se documenteze înainte de a-și injecta buzele

(foto: înainte de injecția la buze)

Tânăra trage acum un semnal de alarmă pentru tinerele fete care vor să își modifice buzele, dar nu se interesează temeinic înainte. "Mi-aș fi dorit să verific. E important să fie medic profesionist", a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Tânără de 21 de ani, lăsată cu "buze de ciment", după ce a nimerit la un estetician amator