Antena Meniu Search
x

O tânără de 27 de ani a murit după ce a băut alcool pe stomacul gol

O tânără a murit la scurt timp după ce a băut alcool pe stomacul gol, înainte să mănânce. Alice nu a apucat să fie transportată la spital.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.07.2020, 16:14

  • Tânăra suferea de cetoacidoză alcoolică.
  • Era considerată o persoană distractivă, care iubea natura şi sportul.

Alice Burton Bradford, originară din Brighton, suferea de cetoacidoză alcoolică, o afecţiune metabolică care poate fi declanşată în momentul consumului de alcool fără a mânca înainte, ci pur şi simplu pe stomacul gol.

Tânăra a consumat alcool înainte să mănânce, moment în care a început să se simtă dintr-o dată foarte rău. A murit la puţin timp după în grădina casei sale, fără să apuce măcar să mai ajungă la spital.

Prietenul ei de peste 8 ani de zile, Aaron Mulvay, în vârstă de 30 de ani, îşi doreşte ca oamenii să afle ceea ce s-a întâmplat pentru a putea fi prevenite în viitor astfel de cazuri.

„A fost absolut un șoc oribil. Nimeni nu se aștepta deloc. Cu doar trei săptămâni înainte de a muri, ea mergea cu bicicleta şi ne saluta de la distanță. Niciodată nu auzisem de cetoacidoză alcoolică până când a murit. Nu suntem siguri cât de mult băuse în acel weekend, dar nu era alcoolică. Nu mâncase suficient și astfel i-a fost declanşat un acid în stomac. A fost atât de brusc - nici măcar nu a trebuit să meargă la spital, doar a ieşit în grădina ei și a murit acolo. Este atât de tragic, pentru că era atât de tânără.” a povestit el.

Alice a fost descrisă de prieteni ca fiind o persoană distractivă, care iubea natura şi sportul.

“Îi plăcea să iasă, dar avea mare grijă de sănătatea ei. Făcea parte din cluburi de sport şi îi plăcea foarte mult ciclismul. În timpul perioadei de carantină la nivel naţional îşi ducea constant câinele afară pe plajă pentru plimbări şi alerga în fiecare zi" a spus un apropiat al familiei.

Aceştia au organizat o strângere de fonduri pentru a aduce un ultim omagiu prietenei lor.

„Pentru că nu am putut niciunul dintre noi să mergem la înmormântarea ei, vrem să ridicăm un memorial pentru a ne lua adio cum se cuvine. Ne-ar plăcea să îl punem pe stânci, lângă locul în care obişnuia să îşi plimbe câinele, ori într-un parc în care adesea ieşea la plimbare. Asta este dorinţa noastră, iar cu restul banilor rămaşi în urma donaţiei vrem să donăm unei orgnaizaţii de caritate. Alice a avut mulţi prietnei şi categoric tuturor ne va fi dor de ea” a mai spus prietenul fetei, Aaron.

Potrivit Daily Mail, o anchetă este în desfăşurare în urma decesului tinerei, pentru a se stabili cu exactitate următoarele demersuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O tânără de 27 de ani a murit după ce a băut alcool pe stomacul gol