Antena Meniu Search
x

Video Tânără târâtă pe jos și snopită în bătaie de o altă femeie, într-un restaurant din SUA: "Copilașul meu, copilaşul meu!"

Polițiștii din Augusta, statul american Georgia, caută o individă ce a bătut cu brutalitate o altă femeie, într-un restaurant, în ceea ce pare a fi o controversă legată de custodia unui copil. În ciuda asaltului violent, niciun martor nu a intervenit. Atenție, imagini ce pot avea impact emoțional.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 21.05.2021, 18:32

Vezi și

Suspecta, o femeie în vârstă de 25 de ani, Brittany Kennedy, a intrat în restaurant în cursul zilei de luni și a confruntat-o direct pe victimă, Emily Broadwater, de 22 de ani. Din primele informații ale poliției locale, Kennedy a tras scaunul brusc de sub victimă, a prins-o de păr și a început să o târască prin local. Au urmat scene înfiorătoare.

Victima a fost lovită de mai multe ori în cap, cu pumnii și cu picioarele, chiar sub privirile unui copil ce încerca să oprească asaltul. Loviturile finale i-au fost date în afara restaurantului, pe imagini putându-se observa că femeia sângera la nas. Potrivit Russia Today, se pare că conflictul a pornit de la custodia unui minor. Pe social media au apărut postări în care unii susțin că Emily, femeia bătută, ar fi avut grijă de copilul agresoarei, cât timp aceasta se afla în închisoare. "Copilașul meu, copilaşul meu!", se aude strigând victima, imediat după scenele teribile. "Uitați-vă la toți pămpălăii care stau pe lângă și nu fac NIMIC. Acest animal merită să fie într-o cușcă pentru tot restul vieții sale jalnice", a scris pe Twitter persoana care a publicat imaginile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Tânără târâtă pe jos și snopită în bătaie de o altă femeie, într-un restaurant din SUA: "Copilașul meu, copilaşul meu!"