Antena Meniu Search
x

Tânără ucisă de iubit și ascunsă în frigiderul lui timp de 15 luni, în Spania

O tânără de 22 de ani a fost victima unei crime teribile, care face vâlvă în Spania. Daria a fost ucisă și tranșată de iubitul ei, care a ținut cadavrul ascuns în frigider, timp de mai bine de 1 an.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 10.02.2019, 17:58

O tânără de 22 de ani a fost victima unei crime teribile, care face vâlvă în Spania. Daria a fost ucisă și tranșată de iubitul ei, care a ținut cadavrul ascuns în frigider, timp de mai bine de 1 an.

Manuel Moreno, un chelner din Alcala de Henares, a ajuns în custodia poliției sub acuzația că și-a ucis iubita de 22 de ani. Polițiștii au găsit trupul tranșat al fetei în frigiderul bărbatului de 42 de ani și cred că a stat acolo 15 luni.

Potrivit El Mundo, Daria și Manuel Moreno erau într-o relație de dragoste, care, se pare, a degenerat violent. Polițiștii spanioli cred că fata a fost ucisă în octombrie 2017.

Individul i-a tăiat corpul în bucăți și l-a pus în frigierul din locuința sa. A stat cu cadavrul iubitei în casă până zilele trecute.

Daria și Manuel Moreno, iubitul ei

Dispariția, sesizată abia după un an

În mod surprinzător, mai bine de 1 an, nimeni nu a observat sau sesizat dispariția Dariei. Se pare că motivul ar fi fost faptul că tânăra avea o relație proastă cu rudele sale și nu ținea legătura cu ele. Fata era cea mai mică dintre 3 surori adoptate în copilărie din Rusia, de o familia spaniolă.

Conform ziarului ABC, abia pe 30 decembrie 2018 mama Dariei a anunțat că fiica sa e dispărută. Polițiștii au reușit în câteva săptămâni să ajungă la iubitul fetei, iar zilele trecute au făcut descoperirea macabră în apartamentul lui.

Manuel Moreno a fost dus în arest. Deocamdată, motivele crimei nu sunt clare. Surse din anchetă spun însă că ucigașul și victima au mai avut dispute legate de infidelitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tânără ucisă de iubit și ascunsă în frigiderul lui timp de 15 luni, în Spania