Antena Meniu Search
x

Tânărul care monitorizează avionul privat al lui Elon Musk pe Twitter a refuzat o nouă ofertă: "Vreau propria maşină"

Studentul de 19 ani din Florida aflat în spatele contului de Twitter care monitorizează avionul privat al lui Elon Musk a refuzat o nouă ofertă pentru a șterge contul, relatează Business Insider.

de Redactia Observator

la 06.02.2022, 13:26

Tânărul care monitorizează avionul privat al lui Elon Musk pe Twitter a refuzat o nouă ofertă: "Vreau propria maşină"
- Profimedia

Scott Painter, CEO al Autonomy, o companie de închiriere de mașini, i-a scris pe Twitter tânărului Jack Sweeney şi i-a oferit un abonament pe trei ani pentru o mașină Tesla Model 3, dacă șterge contul care monitorizează avionul lui Musk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ți-am spus că nu sunt interesat de un abonament. În plus, sunt semne clare că oferta are legătură cu Elon", a fost răspunsul tânărului.

Sweeney a explicat noul refuz într-un interviu pentru Wall Street Journal: "Vreau propria mea mașină. Nu vreau să fiu nevoit să o dau înapoi peste trei ani. Dacă aș primi cu adevărat o mașină Tesla, aș șterge contul", a spus el.

Pe acelaşi subiect

Contul ElonJet are peste 150.000 de urmăritori pe Twitter și folosește un bot pe care Sweeney l-a dezvoltat pentru a monitoriza zborurile lui Musk. Fluxul trimite apoi pe Twitter datele despre când și unde decolează sau aterizează avionul și durata fiecărei călătorii.

Elon Musk i-a oferit 5.000 de dolari pentru a şterge contul

Musk i-a oferit lui Sweeney 5.000 de dolari pentru a șterge contul ElonJet, dar acesta a refuzat.

"Poți șterge contul: Prezintă un risc de securitate", l-a rugat Musk pe studentul de 19 ani. Apoi i-a oferit 5.000 de dolari, cu speranța că așa-l va convinge mai ușor. Însă, tânărul a refuzat, cerându-i miliardarului o sumă de 10 ori mai mare pe care a declarat că o va folosi pentru a-și plăti taxele la facultate și pentru o mașină Tesla Model 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Tânărul care monitorizează avionul privat al lui Elon Musk pe Twitter a refuzat o nouă ofertă: "Vreau propria maşină"