Antena Meniu Search
x

Elon Musk i-a oferit 5.000$ unui student pentru a-și închide contul de Twitter

Fondatorul Tesla, Elon Musk, i-a oferit 5.000 de dolari unui tânăr din Florida, rugându-l să-și închidă contul de Twitter care monitoriza zborurile miliardarului. Studentul l-a refuzat, potrivit CNN.  

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 18:14

Elon Musk i-a oferit 5000$ unui adolescent pentru a-și închide contul de Twitter, care îi urmărea avionul. Nu a fost suficient
Elon Musk i-a oferit 5000$ unui adolescent pentru a-și închide contul de Twitter, care îi urmărea avionul. Nu a fost suficient - Profimedia Images

Jack Sweeney, un student de 19 ani din Florida, a refuzat cei 5.000 de dolari oferiți de Elon Musk pentru a-și șterge contul de Twitter cu care îi monitoriza zborurile. ElonJet are peste 150.000 de urmăritori și folosește un bot dezvoltat de tânăr pentru a urmări zborurile miliardarului, locul de decolare și aterizare, dar și durata fiecărei deplasări.  

Nu este singurul cont de acest fel, însă. Sweeney îi monitorizează și pe alți titani tech, printre care Jeff Bezos și Bill Gates. 

“Poți șterge contul: Prezintă un risc de securitate”, l-a rugat Musk pe studentul de 19 ani. Apoi i-a oferit 5.000 de dolari, cu speranța că așa-l va convinge mai ușor. Însă, tânărul a refuzat, cerându-i miliardarului o sumă de 10 ori mai mare pe care a declarat că o va folosi pentru a-și plăti taxele la facultate și pentru o mașină Tesla Model 3.

Dacă nu va primi bani, Sweeney, fan al SpaceX, a declarat că un stagiu la compania lui Musk l-ar putea convinge să șteargă contul problematic. Miliardarul nu a răspuns încă. Studentul i-a oferit și câteva sfaturi tehnice fondatorului Tesla, pentru a evita astfel de situații în viitor. 

„Se pare că a folosit acel sfat”, a declarat tânărul, care încă mai poate urmări zborurile lui Musk.„Este doar ceva mai complicat”, a adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Elon Musk i-a oferit 5.000$ unui student pentru a-și închide contul de Twitter