Antena Meniu Search
x

Tatăl fotbalistului Emiliano Sala a murit la 3 luni după accidentul în care şi-a pierdut fiul

Tatăl fotbalistului Emiliano Sala, Horacio Sala, şi-a pierdut viaţa în urma unui infarct, la trei luni după accidentul în care şi-a pierdut fiul.

de Redactia Observator

la 26.04.2019, 13:41

Tatăl fotbalistului Emiliano Sala, Horacio Sala, şi-a pierdut viaţa în urma unui infarct, la trei luni după accidentul în care şi-a pierdut fiul.

Horacio Sala (58 de ani) şi-a găsit sfârşitul acasă, în oraşul Progreso din Argentina, iar potrivit rudelor şi prietenilor, acesta nu a putut să treacă peste moartea fiului său, în luna ianuarie, atunci când avionul cu care mergea către Cardiff s-a prăbuşit în mod misterios în Canalul Mânecii.

Emiliano Sala (28 de ani) a murit pe 21 ianuarie, după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în apele Canalului Mânecii.

Tatăl fotbalistului Emiliano Sala a murit la 58 de ani după un infarct
Pe acelaşi subiect

Sala fusese transferat de la Nantes la Cardiff şi urma să ajungă în Ţara Galilor pentru a începe o nouă viaţă la echipa Cardiff City.

Avionul în care se afla Emiliano Sala şi un pilot a fost găsit la începutul lunii februarie, autorităţile reuşind să recupereze doar cadavrul fotbalistului şi epava avionului.

Trupul neînsufleţit al pilotului nu a fost găsit nici până astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Tatăl fotbalistului Emiliano Sala a murit la 3 luni după accidentul în care şi-a pierdut fiul